Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.3.)

piatok, 13. marec 2015 06:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid je v kríze a špekuluje sa o možnom odvolaní Carla Ancelottiho, ak by Biely balet prehral aj El Clásico v Barcelone. Samotný prezident Florentino Pérez však tieto informácie poprel. Každopádne ak Real uspeje, tak skúsený taliansky lodivod sa nemá čoho obávať. (football-espana.net)

MÁLAGA: Ignacio Camacho má s Málagou kontrakt sice do roku 2019, no napriek tomu by mohol v lete španielsky celok opustiť. Podľa miestnych médií majú o 24-ročného španielskeho stredopoliara záujem Inter Miláno, Neapol a aj anglický Tottenham. (transfermarketweb.com)

MÁLAGA:Weligton Róbson Pena de Oliveira by mal spojiť aj ďalšiu časť kariéry s Málagou. Skúsený brazílsky obranca španielskeho klubu má zmluvu len do konca sezóny a tá bude automaticky predĺžená o rok v prípade, že odohrá minimálne jeden polčas v 25 zápasach. Weligton tento rok nastúpil 21 x v lige, ďalšie tri štarty pridal v pohári. (insidespanishfootball.com)

DEPORTIVO: Toché sa pomaly zapája do tréningu a nie je vylúčené, že bude pripravený na piatkový zápas španielskej ligy proti Valencii. Španielsky útočník Deportiva La Coruña je mimo hru od konca januára, kedy si poranil stehenný sval. (marca.com)

CELTA VIGO: Štart Andreu Fontàsa proti Athleticu je zatiaľ neistý. 25-ročný obranca Viga si cez víkend poranil stehenný sval, ale vyšetrenie naštastie neodhalilo žiadnu trhlinu, ktorá by znamela nutnosť operácie. (marca.com)    

LEVANTE: Ángel Montoro by mohol okúsiť španielsku najvyššiu súťaž. O 26-ročného záložníka druholigového Recreativo Huelva sa zaujíma Levante. (transfermarketweb.com)