Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.)

štvrtok, 12. marec 2015 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo v utorok dvoma gólmi prekonal historický strelecký rekord v pohárových súťažiach UEFA, no o svoje pocity sa ale nepodelil. Novinárom povedal, že sa už s nimi do konca sezóny nebude rozprávať. (ČTK)

REAL MADRID:Sami Khedira po sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou opustí Real Madrid a mohol by podpísať Schalke, proti ktorému nastúpil utorok v Lige majstrov. (transfermarkt.de)

FC BARCELONA: FC Porto má v pláne vykúpiť z Barcelony Cristiana Tella, ktorého si v lete vypožičalo na dvojročné hosťovanie. (sport.es)

ATLÉTICO MADRID: Na tréningu Atlética Madrid chýbal Arda Turan, ktorý má problémy s kolenom. Podľa médií sa nejedná o nič vážne, čo by tureckému záložníkovi malo zabrániť vo štarte v ligovom zápase s Espanyolom. (marca.com)

VILLARREAL: Luciano Vietto na seba dobrými výkonmi strháva pozornosť európskej klubovej špičky. Do radu záujemcov o služby 21-ročného argentínskeho útočníka z Villarrealu sa pridal aj Manchester United, ktorého zástupcovia Vietta pozorne sledujú. (transfermarketweb.com)

VILLARREAL:Bruno Soriano má v túto chvíľu zranené koleno, no napriek tomu s klubom rokoval o novej zmluve. 30-ročný stredopoliar bude aj naďalej hrať za Villarreal pričom kontrakt platný do júna 2019 predĺžil o ďalšiu sezónu. (transfermarketweb.com)