Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.3.)

streda, 11. marec 2015 14:48 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Azpi do PSG?

Španielsky obranca Chelsea FC Cesar Azpilicueta by mohol podľa denníka Metro zamieriť do Paríža, kde sa o jeho služby zaujíma PSG. Úradujúci francúzsky majster vraj chystá na bývalého beka Osasuny či Olympiqueu Marseille rovných 12 miliónov eur. (Metro)

Výmena medzi MU a FCB?

Madridský denník AS tvrdí, že ak argentínsky reprezentant Angel Di Maria nezačne podávať v drese Manchestru United také výkony, aké sa od neho očakávajú a ak španielsky reprezentant Pedro nebude aj naďalej dostávať v Barcelone dostatok šancí, mohlo by prísť k vzájomnej výmene týchto dvoch futbalistov. Pedro by putoval do anglickej Premier League, Di Maria späť do La Ligy, kde už pôsobil v drese Realu Madrid. (AS)

Danilo do Realu?

Taktiež AS informuje svojich čitateľov o tom, že by Real Madrid mohol posilniť v letnom prestupovom období brazílsky obranca Danilo. Talentovaný krajný bek FC Porto sa ocitol taktiež v hľadáčiku FC Barcelona, ale Biely Balet údajne plánuje svojho večného rivala preplatiť ako v prestupovej čiastke, tak aj podmienkach pre samotného futbalistu. (AS)

Gundogan asi predĺži

Ilkay Gundogan, ktorého chcel pred časom získať Real Madrid, má v pláne spojiť svoju budúcnosť s Borussiou Dortmund. Časopis Kicker píše, že nemecký reprezentant s tureckými koreňmi by sa mal s BVB čoskoro dohodnúť na novom kontrakte. (Kicker)

Bitka o Toreho

Calciomercato.it tvrdí, že Gohkan Tore, ktorý sa v prebiehajúcej sezóne dostal v drese Besiktasu do skvelej formy by čoskoro mohol tím Slavena Biliča opustiť. O tohto bojovného Turka sa totiž zaujímajú talianske celky Juventus Turín a AS Rím. (Calciomercato.it)

Barca chce Costu

FC Barcelona chce vykúpiť Douglasa Costu, tvrdí Mundo Deportivo. Túto brazílsku oporu Šachťaru Donetsk chcela v zime kúpiť Chelsea, ale neuspela. (Mundo Deportivo)