Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.)

streda, 11. marec 2015 08:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Vo včerajšom zápase Ligy majstrov Real v strhujúcom zápase prekvapujúco prehral so Schalke 04 po prestrelke 3:4. Gólovo excelovali Cristiano Ronaldo a bývalý hráč Bieleho baletu Klaas-Jan Huntelaar, ktorý duel v prospech hostí aj rozhodol.

REAL MADRID vs FC BARCELONA: Na veľkú pozornosť sa už teraz môže tešiť Mateu Lahoz. Práve on bude hlavným rozhodcom blížiaceho sa zápasu medzi Barcelonou a Realom Madrid, ktorý sa odohrá 22. marca. (insidespanishfootball.com)

VALENCIA: 25-ročný francúzsky stredopoliar Sofiane Feghouli má vo Valencii kontrakt len do konca budúcej sezóny. No čoskoro by sa však mal dočkať ponuky na jeho predĺženie. (transfermarketweb.com)

VALENCIA: Krídelník Andrés Guardado tento rok hosťuje z Valencie v PSV Eindhoven a nebráni sa možnosti si angažmán v holandskom klube predĺžiť. Holandský klub už začal prezisťovať za akých podmienok môže mexickému reprezentantovi jeho prianie splniť. (eredivisie.nl)

MÁLAGA a VILLARREAL: Michael Krohn-Dehli má v Celta Vigo zmluvu len do konca sezóny a môže si vyberať z lukratívnych ponúk. O dánskeho stredopoliara sa zaujímajú Villarreal alebo Newcastle. Jeho agenta údajne už kontaktovala aj Málaga. (insidespanishfootball.com)

RAYO VALLECANO: Ďalšiu posilu by malo čoskoro získať Rayo. Trojročný kontrakt so španielskym klubom má podpísať ešte len 18-ročný brankár Alexandre Mena, ktorý zatiaľ vyrastá v rezervnom tíme francúzskeho Nancy. (transfermarketweb.com)

EIBAR: Štyri týždne sa v zostave Eibar neobjaví Ángel Luis Rodríguez Díaz. Útočník španielskeho klubu má za sebou operáciu, počas ktorej mu bolo odstránené slepé črevo. (insidespanishfootball.com)