Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.3.)

pondelok, 9. marec 2015 17:17 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Henderson do Barcelony?

Mundo Deportivo tvrdí, že ak sa Jordan Henderson nedohodne s Liverpoolom na predĺžení kontraktu, mohol by zamieriť do Barcelony, kde by sa stal súčasťou tak povediac novej zálohy. Anglický reprezentant v týchto dňoch rokuje s The Reds o novej zmluve, avšak s tímom z Anfield Road zatiaľ nenašiel spoločnú reč. To nahráva rôznym špekuláciám o jeho odchode. (Mundo Deportivo)

Manchesterská bitka o Nainggolana

Gazzetta dello Sport informuje o tom, že v letnom prestupovom období sa strhne veľká bitka o Radju Nainggolana z AS Rím. Jedna z opôr tímu z večného mesta by mohla posilniť Manchester United alebo Manchester City. Otázkou momentálne ostáva, kto zaplatí viac. Odhadovaná cena Nainggolana sa pohybuje na úrovni 28 miliónov libier. (Gazzetta dello Sport)

Mertesacker sa musí zlepšiť

The Telegraph sa zamýšľa nad tým, že ak sa nezlepšia výkony nemeckého stopéra Pera Mertesackera v londýnskom Arsenale, klub z Emirates Stadium pravdepodobne s Majstrom sveta z roku 2014 už nebude chcieť v nasledujúcom ročníku rátať. Mertesacker je síce vysoký, avšak často chybuje a rýchlosť taktiež nepatrí medzi jeho najrýchlejšie stránky. (The Telegraph)

Real rozmýšľa nad  koncom Ancelottiho

Po remíze s Villarrealom a prehre v Bilbau vraj vedenie Realu Madrid seriózne rozmýšľa nad ukončením spolupráce s talianskym kormidelníkom Carlom Ancelottim. Informáciu priniesol britský Sky Sports, ktorý nezvykne svojich divákov zásobovať nepotvrdenými kačicami. (Sky Sports)

Arsenal chce Schneiderlina

Vedenie Arsenalu si podľa denníka Metro stanovilo prestup Morgana Schneiderlina zo Southamptonu za hlavnú úlohu letného prestupového obdobia. Francúzsky záložník mal minulé leto prestúpiť do Tottenhamu, tak to vyzerá, že by mohol zamieriť do iného klubu zo severného Londýna. (Metro)

Chicharito do West Hamu?

Daily Star tvrdí, že po tom, čo na konci prebiehajúcej sezóny skončí Javierovi Hernandézovi ročné hosťovanie v Reale Madrid, zamieri tento mexický reprezentant do londýnskeho West Hamu. Vyzerá to tak, že Manchester United už o jeho služby mať záujem nebude. (Daily Star)