Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.)

pondelok, 9. marec 2015 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Na tréningu Realu Madrid sa opäť objavil Sergio Ramos. 28-ročný španielsky obranca si doliečuje svalové zranenie. (abola.pt)

FC BARCELONA: Lionel Messi tromi gólmi prispel k výhre Barcelony proti Rayu Vallecano. Argentínsky útočník strelil už svoj 24. hetrik v španielskej lige a prekonal tým svojho hlavného konkurenta Cristiana Ronalda. (dfb.de)

ATLÉTICO MADRID: Belgický obranca Toby Alderweireld síce nastupuje za Southampton, naďalej však zostáva kmeňovým hráčom Atlética Madrid. Rodák z Wilrijku má zmluvu platnú do roku 2017. Tú však zrejme nedodrží pretože okrem Sothamptonu sa o hráča zaujíma aj konkurenčný Tottenham. (transfermarketweb.com)

ATLÉTICO MADRID: Do brazílskeho Gremia by mal v priebehu týždňa odísť Cristian Rodríguez. Uruguajský krídelník sa tu chce pripraviť na Copa Amériku, pretože kmeňový hráč Atlética Madrid v Parme nedostáva plat, keďže taliansky klub je v hlbokej finančnej kríze. (lequipe.fr)

VILLARREAL: Luciano Vietto hráva za Villarreal, no od novej sezóny by mohol pôsobiť na Ostrovoch. Záujem o 21-ročného argentínskeho útočníka má Tottenham, ktorý dlhodobo hľadá posilu do útoku. (clubcall.com)