Main Content

Ancelotti po prehre v Bilbau: Je to zvláštne, ale máme problém v útoku

nedeľa, 8. marec 2015 12:05 | Autor: TASR

Ancelotti po prehre v Bilbau: Je to zvláštne, ale máme problém v útoku
Ancelotti po prehre v Bilbau: Je to zvláštne, ale máme problém v útoku | zdroj: © TASR

Madrid 8. marca (TASR) - Španielska futbalová liga môže mať už v nedeľu nového lídra.

Aktuálne vedúci Real Madrid zaváhal v sobotňajšom stretnutí na pôde Athletica Bilbao, odkiaľ si odviezol prehru 0:1 a dal tak šancu svojmu odvekému rivalovi FC Barcelona. Ten momentálne stráca z druhého miesta na "biely balet" dva body a v prípade, že uspeje v súboji s Rayo Vallecanom, vyšvihne sa do čela tabuľky.

Real Madrid v uplynulých dvoch stretnutiach strelil len jediný gól, aj to z penalty, a zaknihoval si jednu remízu a jednu prehru. Podľa trénera Carla Ancelottiho musí jeho tím popracovať na nedokonalostiach v ofenzíve. "V druhom polčase sobotňajšieho zápasu sme na súpera stále tlačili a po celý čas sme útočili. Problém tímu je v tom, že musí mať jasnejšiu predstavu o tom, čo robí vpredu. Je zvláštne hovoriť o problémoch v útoku Realu Madrid, keďže sme strelili najviac gólov v sezóne (75-pozn. red.), ale jednoducho to tak je. Tím nehrá dobre a musím prevziať zodpovednosť," cituje portál goal.com hlavného kormidelníka. "Ale ja sa nevzdám. Liga je zložitá a ešte nie je na konci. Budeme tvrdo pracovať, aby sa veci otočili."

Real najbližšie čaká v utorok odvetný zápas osemfinále Ligy majstrov proti Schalke 04, o týždeň v nedeľu vyzve v domácej súťaži Levante.