Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.3.)

nedeľa, 8. marec 2015 09:57 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

MU sa vzdá Di Mariu

Sunday Express tvrdí, že Manchester United je pripravený vzdať sa argentínskeho krídelníka Angela Di Mariu, pretože bývalý hráč Realu Madrid sa za celú sezónu nedostal na takú úroveň, ktorá by zodpovedala jeho kvalitám a sume vynaloženej za jeho služby. Veľký interes o Di Mariu má stále PSG. (Sunday Express)

Prestupové plány Man City

Úradujúci anglický majster Manchester City chystá na leto posilnenie kádra predovšetkým domácimi futbalistami. Citizens by radi získali Jacka Wilshera z londýnskeho Arsenalu, Aarona Cresswella z West Hamu a Rossa Barkleyho z liverpoolskeho Evertonu. (Daily Star)

Depay na lane Man United

Hráčom, ktorý by mohol prísť na miesto vyššie spomínaného Angela Di Mariu by sa vraj mohol stať holandský mladík Memphis Depay. Krajan kouča Manchestru United Louisa Van Gaala podáva výborné výkony v drese PSV Eindhoven a Red Devils ho sledujú už dlhšiu dobu. (Daily Star)

Kurzawa do Man City?

Vedenie Manchestru City sa podľa Sunday People začalo zaujímať o defenzívneho univerzála francúzskeho AS Monaco Layvina Kurzawu. O tohto bojovníka, ktorý neuhne nohu zo súboja sa interesujú aj Chelsea, Liverpool a Arsenal. (Sunday People)

Henderson chce viac

Vedenie Liverpoolu pri rokovaniach o novej zmluve ponúklo Jordanovi Hendersonovi 80 000 libier týždenne, ale hráč to odmietol. Futbalista, ktorý by mal prebrať kapitánsku pásku po Stevenovi Gerrardovi vraj chce ostať na Anfield Road, ale za výhodnejších podmienok. (Sunday Mirror)

AS Rím ponúkne 25M

Daily Star tvrdí, že AS Rím je pripravený v letnom prestupovom období zaplatiť 25 miliónov eur za anglického reprezentanta v službách Manchestru City Jamesa Milnera. O Odchode bývalého záložníka Aston Villy sa špekuluje už dlhšiu dobu, avšak je otázne, či by tento Brit zvolil práve taliansku cestu.  (Daily Star)

Už aj Chelsea

Londýnska Chelsea je vraj ďalším tímom, ktorý prejavil záujem o brazílskeho stopéra Marquinhosa. Zmluvne viazaný mladík PSG sa v lete ocitol pod drobnohľadom Barcelony, nedávno sa ho zas snažil získať Manchester United. (Daily Star)