Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.)

sobota, 7. marec 2015 08:20 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Pogba sa stane posilou PSG

Daily Star tvrdí, že francúzsky záložník Paul Pogba v lete opustí Juventus Turín a zamieri do PSG. Úradujúci šampión z Ligue 1 má dostatok finančných prostriedkov na angažovanie svojho krajana, a preto je najväčším favoritom na Pogbovo získanie. O bývalého hráča Manchestru United sa zaujímali aj Real Madrid, Barcelona či londýnsky Arsenal. (Daily Star)

Touré ambasádor?

Yaya Touré môže po skončení kariéry pokračovať v Manchestri City, tvrdí Daily Mail. Vedenie anglického majstra vraj pre reprezentanta Pobrežia Slonoviny pripravuje pozíciu ambasádora klubu, samozrejme až po skončení hráčovej aktívnej činnosti. V poslednej dobe sa stále viac ale hovorí o tom, že starší z bratov Touréovcov po sezóne zmení dres, záujem má milánsky Inter. (Daily Mail)

Sagna do ASR?

Taktiež Daily Mail tvrdí, že francúzsky krajný obranca Bacary Sagna, ktorý v lete odišiel z Arsenalu do Manchestru City by mohol už po konci prebiehajúceho ročníka Etihad Stadium opustiť. Kam by zamieril? Obrovský záujem o jeho angažovanie má taliansky tím z večného mesta- AS Rím. (Daily Mail)

Gignac nakoniec do Juventusu?

André – Pierre Gignac, ktorý sa netají tým, že by rád opustil Olympique Marseille je podľa Tuttosport blízko k prestupu do Juventusu Turín. O budúcnosti prestupového cieľa Liverpoolu či Arsenalu sa rozhodne podľa všetkého už v úvode letného prestupového obdobia. (Tuttosport)

Výmena Lloris – Lavezzi nie je utópiou

Portál le10sport.com svojich čitateľov informuje, že Paríž Saint- Germain by sa mohol s londýnskym Tottenhamom Hotspur rozhodnúť na výmene brankára Huga Llorisa s útočníkom Ezequielom Lavezzim. PSG chce získať svojho krajana, Spurs by sa zas zišiel šikovný zakončovateľ. (le10sport.com)

Ivanovič bude rokovať

Vedenie Chelsea chce čo najskôr ponúknuť Branislavovi Ivanovičovi nový kontrakt. The Blues vedia, že Srbovi končí kontrakt na konci sezóny, preto chcú jeho zmluvu predĺžiť minimálne o ďalší rok s týždenným platom 90 000 libier. (Daily Express)

Alderweireld do Tottenhamu?

Londýnsky Tottenham sa podľa Daily Telegraph zaujíma o 26- ročného belgického obrancu Tobyho Alderweirelda, ktorý je v prebiehajúcej sezóne na hosťovaní zo španielskeho Atlética Madrid v anglickom Southamptone. (Daily Telegraph)