Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.3.)

piatok, 6. marec 2015 17:17 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

83M za Moratu?
Denník Metro informuje, že londýnsky Arsenal chystá astronomických 83 miliónov eur na kúpu španielskeho útočníka Alvara Moratu. Odchovanec Realu Madrid, ktorý momentálne oblieka dres Juventusu Turín by vraj mohol prestúpiť na Emirates Stadium už v lete. (Metro)


PSG chce Varaneho
Anglický denník Daily Express tvrdí, že francúzsky šampión PSG je ďalším záujemcom o služby talentovaného obrancu Realu Madrid Raphaela Varaneho. Reprezentant Les Bleus sa nedávno ocitol aj v hľadáčiku Manchestru United a Chelsea. (Daily Express)


Kde skončí Danilo?
Budúcnosť šikovného krajného obrancu FC Porto, Danila, je momentálne nejasná. Brazílsky mladík, ktorý je jednou z opôr Drakov v tejto sezóne by mal podľa madridského denníka Marca posilniť Real Madrid, i keď veľký záujem o jeho služby prejavila aj Barcelona. (Marca)


Matič si prilepší
Srbský reprezentant v službách londýnskej Chelsea Nemanja Matič bude podľa Daily Express na Stamford Bridge zarábať po novom 4,8 milióna libier, čím si prilepší oproti svojmu aktuálnemu kontraktu. Bývalý záložník Košíc či Benficy patrí medzi najlepších defenzívnych záložníkov na svete. (Daily Express)


Rémy do CP?
Ak Loic Rémy nezačne dostávať viac šancí v londýnskej Chelsea, po konci prebiehajúceho ročníka káder The Blues opustí. O služby francúzskeho útočníka, ktorý obliekal dresy Marseille či Queens Park Rangers sa začal interesovať Crystal Palace. (Daily Express)


Sevilla zabojuje o Llorenteho
Tuttosport dnes píše o tom, že španielska Sevilla po sezóne predá svojho spoľahlivého strelca Carlosa Baccu, pričom na jeho miesto do ofenzívy FCS by mal prísť španielsky útočník Fernando Llorente, ktorý je aj v prebiehajúcej sezóne súčasťou Juventusu Turín. (Tuttosport)


Gignac na odchode
Dni Andrého Pierra Gignaca v Olympiqueu Marseille sú podľa talkSPORT zrátané. O kanoniera, ktorý v roku 2010 zostrelil troma gólmi MŠK Žilina v Lige majstrov by mohol posilniť jeden z dvojice tímov Premier League Arsenal-Liverpool FC. (talkSPORT)