Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.)

piatok, 6. marec 2015 09:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Minimálne o jeden rok dlhšie ostane v službách Bieleho baletu portugalský stopér Pepé. Predĺženie kontraktu bude dokonané v najbližších dňoch. (Marca)

REAL MADRID: Brazílskemu záložníkovi Casemirovi sa na hosťovaní v Porte darí a Draci sa snažia vybaviť hráčovo zotrvanie. (insidespanishfootball)

BARCELONA: Až päť týždňov si pravdepodobne vyžiada zotavovanie Sergia Busquetsa. Zranenie členka po nechutnom faule v zápase s Villarrealom zaviní aj jeho absenciu v El Clásicu. (Mirror)

SEVILLA: Na internete sa objavili správy o možnom príchode zaujímavej posily. Stať by sa ňou mal Fernando Llorente, ktorý v Juventuse pomaly vypadáva zo zostavy a španielske prostredie pozná z pôsobenia v Bilbau. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Šesť gólov v 18 dueloch je výborná bilancia ofenzívneho záložníka Ólivera Torresa v Porte. Keďže je tam len na hosťovaní, nie je prekvapením, že Portugalčania sú pripravení rokovať o jeho trvalom prestupe. (insidespanishfootball)

VALENCIA: Sezóna 2014/15 sa na Mestalle nesie v znamení návratu medzi elitu, za čo sa tréner Nuno Espírito Santu dočkal ďalšieho titulu Trénera mesiaca Primera Division. (insidespanishfootball)

REAL SOCIEDAD: Koleno Carlosa Velu drží a všetko nasvedčuje tomu, že Mexičan sa čoskoro zapojí do zápasového programu.  (ESPN)

MÁLAGA: FC Porto sa údajne zaujíma o mladého stredopoliara Sergiho Dardera. Odchovanec Espanyolu pritom len nedávno predĺžil so svojím súčasným klubom zmluvu. (Transfermarkt)

RAYO VALLECANO: 26-ročný útočník Alberto Bueno bol vyhlásený za najlepšieho hráča mesiaca La Ligy. K oceneniu mu výrazne pomohol famózny zápas s Levante, v ktorom dal štyri góly. (insidespanishfootball)