Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.3.)

streda, 4. marec 2015 08:15 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Výmena Aguero- Suarez?

Ešte koncom minulého týždňa sa objavili správy, že by mohol Luis Suarez putovať späť do Anglicka, kde sa o jeho služby zaujíma Manchester City a opačnou cestou by smeroval argentínsky zakončovateľ Sergio Aguero. Momentálne je však málo pravdepodobné, že by sa Barcelona s anglickým majstrom na niečom podobnom dohodla.

LFC chce Illarru

Daily Star informuje, že anglický Liverpool sa seriózne zaujíma o baskického rodáka Asiera Illarramendiho, ktorý je síce súčasťou A tímu Realu Madrid, ale pri obrovskej konkurencii sa dostáva na ihrisko iba zriedka a v mladom veku by mal predovšetkým veľa hrávať. (Daily Star)

Gordon do Chelsea?

The Scotsman informuje, že ak Petr Čech odíde po sezóne z londýnskej Chelsea, na jeho miesto by mohol prísť skúsený škótsky brankár Craig Gordon, ktorý v súčasnosti chráni svätyňu Katolíkov z Glasgowa- Celticu. (The Scotsman)

City rokuje s Guardiolom

Tuttosport prišiel s informáciou, podľa ktorej vedenie anglického majstra Manchestru City tajne rokuje so španielskym trénerom Pepom Guardiolom. Bývalý kouč Barcelony, ktorý momentálne vedie Bayern Mníchov je jedným z adeptov na post hlavného trénera Citizens. Samozrejme za predpokladu, že Manuel Pellegrini bude po sezóne prepustený. (Tuttosport)

Montoya do Nemecka?

Bayer Leverkusen podľa Sport Bild sleduje situáciu okolo talentovaného obrancu Martina Montoyu. Španielsky bek FC Barcelona je v prvom tíme Kataláncov dlhodobo prehliadaný a už niekoľko týždňov sa špekuluje o tom, že by mohol v dohľadnej dobe zmeniť dres. Zvolí si nemeckú cestu? (Sport Bild)

Depay možno odíde

Manchester Evening News informuje, že Memphis Depay, ktorého dlhodobo sleduje Manchester United bude mať v letnom prestupovom období možnosť opustiť PSV Eindhoven, kde momentálne pôsobí. (Manchester Evening News)

Inter Icardiho nepustí

Anglické veľkoklubom na čele s Chelsea či Arsenalom pravdepodobne ostanú oči pre plač. Vedenie Interu Miláno totiž informovalo, že v žiadnom prípade po konci prebiehajúceho ročníka nepredá argentínskeho ťahúňa Maura Icardiho, o ktorého je naozaj obrovský záujem. (Daily Star)