Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.3.)

utorok, 3. marec 2015 08:48 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ancelotti do Man City?

Daily Telegraph prišiel so správou, že ak Manchester City skončí túto sezónu bez trofeje, pokúsi sa vykúpiť Carla Ancelottiho z Realu Madrid. Taliansky kormidelník, ktorý trénoval v minulosti AC Miláno, Chelsea či PSG je jeden z koučov, ktorí majú recept na úspech a je teda dosť možné, že aj klub z Etihad Stadium by opäť vytiahol na vrchol. (Daily Telegraph)

City sledujú aj Guardiola

Naopak, The Guardian tvrdí, že na post Manuela Pellegriniho v Manchestri City po konci prebiehajúceho ročníka zasadne Pep Guardiola. Táto možnosť je však rovnako málo pravdepodobná, ako tá vyššie spomenutá, pretože španielsky ex- kouč barcelonského „Dream teamu“ je zmluvne viazaný s Bayernom Mníchov a v Bavorsku má ešte nedokončenú prácu. (The Guardian)

Prestupové plány PSG

Hlavné dva letné prestupové ciele Parížu Saint- Germain sú Paul Pogba z Juventusu Turín a Alexandre Lacazette z Olympique Lyon, tvrdí TF1. Je otázne, koľko miliónov eur by si PSG muselo pripraviť, ale táto suma by zrejme atakovala trojcifernú sumu.  (TF1)

40M za Vietta?

Cadena Cope informuje, že okrem Liverpoolu sa Luciana Vietta z Villarrealu pokúsi získať aj Barcelona. Katalánci disponujú vysokými finančnými zdrojmi, a preto je reálne, že by The Reds dokázali preplatiť. Vietto by podľa CC mohol na Camp Nou zamieriť za 40 miliónov eur. (Cadena Cope)

Odíde Balotelli?

Forma Maria Balotelliho sa v poslednej dobe o niečo zlepšila, ale vedenie Liverpoolu stále nie je spokojné s Talianovým herným prejavom. Daily Express špekuluje, že po konci sezóny 2014/2015 by sa mohol bývalý kanonier Interu Miláno, Manchestru City či AC Miláno z Anfield Road sťahovať inam Kto by ho nahradil? Napríklad vyššie spomenutý Luciano Vietto. (Daily Express)

Kansas sleduje Van der Vaarta

Nemecký časopis Kicker priniesol informáciu, podľa ktorej Rafael Van der Vaart po konci v nemeckom HSV Hamburg odíde do americkej Major League Soccer. V najvyššej zámorskej súťaži sa o holandského technika zaujíma Kansas City Wizards. (Kicker)

Varane chce ísť na Old Trafford

Raphael Varane by rád odišiel z Realu Madrid do Manchestru United, hlása Daily Express. Jeden z objavov Josého Mourinha dostáva v Madride stále pomenej šancí, ale je stále málo pravdepodobné, že by sa sťahoval na Old Trafford. (Daily Express)