Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.3.)

pondelok, 2. marec 2015 17:55 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Isco posilou Man City?

Daily Express sa dnes zamýšľa nad tým, že francúzsky reprezentant Samir Nasri po sezóne skončí v Manchestri City a na jeho miesto príde Isco. Talentovaný španielsky reprezentant v službách Realu Madrid dostáva oveľa viac šancí, ako po minulé roky, avšak na Etihad Stadium by vraj hrával ešte viac, čo by následne smerovalo k jeho ďalšiemu futbalovému rastu. (Daily Express)

Marquinhos do 2020?

TF1 informuje, že prestupové špekulácie ohľadom brazílskeho stopéra Marquinhosa sú iba výplodom bulváru. Jeden z najnadanejších hráčov súčasného Parížu Saint Germain by mal podpísať s francúzskym šampiónom kontrakt do roku 2020. (TF1)

Vietto v centre pozornosti

Luciano Vietto, jeden z najlepších hráčov španielskeho Villarrealu v prebiehajúcej sezóne by sa podľa dostupných správ mohol v dohľadnej dobe sťahovať na Britské ostrovy. O služby tohto zakončovateľa Žltej ponorky sa zaujíma anglický Liverpool FC. (Metro)

Friedel do Chelsea?

Daily Telegraph tvrdí, že ak Petr Čech opustí Chelsea, na jeho miesto príde skúsený americký brankár Brad Friedel. Ten je momentálne náhradníkom v Tottenhame Hotspur a vzhľadom na svoj pokročilý športový vek by sa istotne na Stamford Bridge s pozíciou dvojky uspokojil. (Daily Telegraph)

Barca pripravená predať Pedra

Madridský denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej je FC Barcelona pripravená predať svojho kanoniera Pedra Rodrigueza. Pri ofenzívnej konkurencii Lionela Messiho, Neymara a Luisa Suareza je boj o miesto na trávniku ešte tvrdší ako po minulé roky. Prestup by Pedrovi mohol pomôcť. (AS)

Valencia sleduje Falcaa

Záujem Valencie o Radamela Falcaa nemusí byť iba v rovine teórie, tvrdí The Sun. Netopiere zo štadióna Mestalla sú po rokoch finančne stabilizované, darí sa im aj herne a príchod kolumbijského bombardéra by mohol posunúť Los Che opäť na vyššiu úroveň. El Tigre je počas tohto ročníka na hosťovaní v Manchestri United z AS Monaco. (The Sun)