Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.2.)

piatok, 27. február 2015 17:40 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Messi má zložitý vzťah s koučom

Po výhre FC Barcelona nad Manchestrom City v osemfinále LM (2:1) goal.com informoval o tom, že v šatni Blaugranas to opäť neklape. Nezhody majú byť medzi najväčšou hviezdou tímu Lionelom Messim a koučom Luisom Enriquem. Je momentálne otázne, či sú tieto kuloárne správy pravdivé, avšak je možné, že ak sa ich vzťah dlhodobo nezlepší, jeden z nich bude musieť odísť. (goal.com)

Valencia chce Radamela Falcaa

ESPN tvrdí, že ak sa podarí španielskej Valencii prebojovať do budúceho ročníka Ligy majstrov, mohli by sa Los Che pokúsiť získať kolumbijského bombardéra Radamela Falcaa, ktorý je momentálne na hosťovaní v Manchestri United z AS Monaco, avšak Red Devils sa nechystajú ponúknuť El Tigremu pevný kontrakt. (ESPN)

Ljajič do Man City?

Anglický majster Manchester City sa podľa správ denníka The Sun zaujíma o služby talentovaného srbského stredopoliara Adema Ljajiča z AS Rím. Bývalý futbalista Partizanu Belehrad by mohol na Etihad Stadium prestúpiť za 35 miliónov libier. (The Sun)

Chelsea chce Icardiho

Daily Mirror dnes prišiel s informáciou, podľa ktorej by mohla byť londýnska Chelsea favoritom na získanie argentínskeho futbalistu Maura Icardiho. Vedenie Interu Miláno však nechce svoju oporu nikam pustiť. (Daily Mirror)

Už aj Chelsea

Po tom, čo sa objavili správy, že by mohli talentovaného Nathaniela Clynea zo Southamptonu zlanáriť do Manchestru United, vyplávalo na povrch, že by tohto anglického mladíka chcela do svojho kádra aj londýnska Chelsea. (Daily Mirror)

City nechce pustiť Yayu

Budúcnosť Yayu Tourého v Manchestri City je stále neistá, avšak vedenie anglického šampióna je za to, aby reprezentant Pobrežia Slonoviny ostal na Etihad Stadium aj ďalšie sezóny. Tourého lanári hlavne Inter Miláno, ale kam povedú jeho ďalšie kroky je momentálne otázne. (Daily Star)