Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.2.)

štvrtok, 26. február 2015 17:40 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Aubameyang do Milána?

Talianske médiá Corriere dello Sport dnes píšu o tom, že gabonský reprezentant Pierre- Emerick Aubameyang z Borussie Dortmund by mohol v letnom prestupovom období posilniť taliansky Inter Miláno. Jedného z najrýchlejších futbalistov na svete si do kádra čierno- modrých vyhliadol samotný majiteľ klubu. (Corriere dello Sport)

Porto chce 40M

Cena, za ktorú je FC Porto ochotné predať brazílskeho obrancu Danila je 40 miliónov eur, tvrdí madridský denník Marca. Šikovný a rýchly bek sa ocitol pod drobnohľadom ako Realu Madrid tak aj Barcelony. (Marca)

PSG nechce Pastoreho predať

Vedenie Paríža Saint- Germain údajne pripravuje nový vylepšený kontrakt pre argentínskeho reprezentanta Javiera Pastoreho. Bývalý hráč Palerma by mohol s klubom z Parku Princov podpísať zmluvu do roku 2019. (L'Equipe)

Barca sleduje Calhanoglua

FC Barcelona sleduje Hakana Calhanoglua z Bayeru Leverkusen, píše Mundo Deportivo. Strelec víťazného gólu zo včerajšieho zápasu osemfinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid (1:0) by mohol na Camp Nou zamieriť v roku 2016, keď Barce skončí zákaz kupovať nových futbalistov. (Mundo Deportivo)

Clyne na ceste na Old Trafford

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej bude jedným z letných prestupových cieľov Manchestru United anglický mladík v službách Southamptonu Nathaniel Clyne. Koľko by zaňho Svätci mohli dostať? To je momentálne nezodpovedateľná otázka. (Daily Mirror)

Everton chce Naniho

Liverpool Echo informuje, že Luis Nani, ktorý je momentálne na hosťovaní v Sportingu Lisabon z Manchestru United by mohol čoskoro prestúpiť do Evertonu. Klub z Goodison Parku chce oživiť záložnú radu a tento portugalský reprezentant by vraj do kádra Karameliek dokonalo zapadol. (Liverpool Echo)