Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.2.)

pondelok, 23. február 2015 17:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Arsenal chystá 110M

Daily Express tvrdí, že práve londýnsky Arsenal sa stane tímom, ktorému sa podarí zlanáriť Paula Pogbu z Juventusu Turín. Francúzsky reprezentant, ktorý by sa mal stať časom jedným z najlepších futbalistov na svete by mohol vraj na Emirates Stadium putovať za astronomických 110 miliónov eur, pričom by sa stal najdrahším hráčom histórie futbalu. (Daily Express)

Schneiderlin do FCB?

Jedným z futbalistov, ktorý by mohol čoskoro posilniť FC Barcelona je podľa Daily Express francúzsky reprezentant Morgan Schneiderlin. Opora anglického Southamptonu FC by katalánsky veľkoklub mohla stáť 35 miliónov eur. (Daily Express)

United chystá 150M

Daily Express dnes taktiež píše, že Manchester United chystá na letné prestupové obdobie presne 150 miliónov eur na dve lukratívne posily. Malo by ísť o waleské krídlo z Realu Madrid Garetha Balea a jedného z najlepších stopérov súčasnosti, Nemca Matsa Hummelsa z Borussie Dortmund. (Daily Express)

Simeone nikam nepôjde

Argentínsky kouč Atlética Madrid DIego Simeone podľa Evening Standard klub v dohľadnej dobe nezmení. O populárneho trénera s prezývkou „Cholo“ sa vytrvalo zaujímali anglický Manchester City a parížske PSG, avšak momentálne to vyzerá tak, že Simeone čoskoro podpíše na štadióne Vicenteho Calderóna nový kontrakt. (Evening Standard)

Milner je pripravený odísť

Bulvárny denník The Sun dnes píše, že James Milner je pripravený opustiť Manchester City. Anglický reprezentant nemá na Etihad Stadium také lukratívne podmienky ako jeho legionárski kolegovia, a preto uvažuje o zmene dresu. Záujem o jeho služby nedávno prejavil Liverpool, spomínal sa aj londýnsky Arsenal. (The Sun)

Lewandowski na zozname MU

Ďalšou bulvárnou správou, ktorú do sveta vypustil Daily Express je údajný záujem Manchestru United o poľského kanoniera Roberta Lewandowskeho z Bayernu Mníchov. Bývalý strelec Borussie Dortmund by sa vraj mal stať nástupcom Robina Van Persieho na Old Trafford. (Daily Express)

Záujem o Čecha pretrváva

Záujem o českú reprezentačnú legendu Petra Čecha pretrváva, tvrdí  denník Mirror. Gólman, ktorý stále nemá isté miesto medzi troma žrďami Chelsea by vraj mohol zamieriť do talianskej Serie A, kde sa oňho má zaujímať SSC Neapol.  V rámci Premier League sa „Čechína“ snažili získať Liverpool a Arsenal. (Mirror)