Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.2.)

nedeľa, 22. február 2015 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Falcao do Realu Madrid?

Ak sa Manchester United rozhodne nepredĺžiť ročné hosťovanie Radamela Falcaa z AS Monaco, po tomto kolumbijskom ostrostrelcovi by mohol siahnuť Real Madrid, ktorý sa zaujímal o ex- strelca Porta či Atlética Madrid ešte predtým, ako El Tigre zamieril do Premier League. (Daily Mail)

Jovetič súčasťou dohody?                    

Stevan Jovetič, ktorého pozícia v Manchestri City je komplikovaná, by sa mohol stať súčasťou dohody Citizens s Juventusom Turín o prestupe francúzskeho záložníka Paula Pogbu. Čiernohorského reprezentanta totiž Stará Dáma sleduje už dlhšie obdobie a netají sa tým, že by ho rada angažovala.  (Sunday Mirror)

De Bruyne na lane City

27 miliónov libier, to je suma, ktorú je ochotný Manchester City zaplatiť za belgického reprezentanta Kevina De Bruyneho. Bývalý záložník londýnskej Chelsea našiel stratenú formu v nemeckom Wolfsburgu, kde sa vyprofiloval na jednu z tímových opôr. (Sunday People)

Adriano možno do Liverpoolu

Liverpoolske FC sa zameralo na krajného obrancu FC Barcelona Adriana, ktorý nedostáva na Camp Nou príliš veľa príležitostí a povráva sa, že by sa odchodu inam nebránil. Ak však Kataláncov opustí ďalší bek Dani Alves, je málo pravdepodobné, že by FCB pustila aj Adriana Correiu. (Sunday People)

Aká bude výkupná klauzula De Geu?

Rokovania o novom kontrakte Davida De Geu s Manchestrom United zlyhávajú na výške výkupnej klauzuly. Zatiaľ čo Red Devils by chceli do pripravovanej zmluvy zahrnúť výkupnú klauzulu vo výške 50 miliónov libier, hráčovi poradcovia požadujú o polovicu nižšiu sumu. (Sunday Mirror)

Ibe ostane

Sunday Mirror tvrdí, že liverpoolsky talent Jordan Ibe si vďaka výborným výkonom v tejto sezóne vyslúži trvalé miesto v A tíme The Reds a taktiež vylepšený kontrakt, ktorý mu klub z Anfield Road ponúkne už čoskoro. (Sunday Mirror)