Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.2.)

sobota, 21. február 2015 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Lewy do Paríža?

O útočníka Bayernu Mníchov Roberta Lewandowskeho sa vraj začalo interesovať parížske PSG. Úradujúci francúzsky šampión sa pomaly pripravuje na situáciu, keď Zlatan Ibrahimovič skončí s futbalom a práve tento poľský kanonier by Parížanom dokonale vyhovoval na hrot útoku. Bývalý útočník Dortmundu je však v Bavorsku iba prvý rok, preto je málo pravdepodobné, že by v dohľadnej dobe menil dres. (eurosport.onet.pl)

Simeone ako Ferguson?

Argentínsky tréner Atlética Madrid Diego Simeone by sa mohol stať akýmsi Sirom Alexom Fergusonom pre Los Colchoneros.  Energický Argentínčan totiž podľa dostupných správ začne v dohľadnom období rokovať o novom sedemročnom kontrakte, zastupovať ho bude jeho sestra Natalia. (AS)

Biglia na lane MU

Ďalším z futbalistov, o ktorých sa vraj zaujíma Manchester United je argentínsky stredopoliar Lucas Biglia. Hráč, ktorý si zahral aj na MS 2014 v Brazílii momentálne oblieka dres talianskeho Lazia Rím. Nedávno o jeho služby prejavilo interes aj PSG. (Daily Mirror)

Kruse možno do Schalke

Denník Bild informuje, že Schalke 04 by rado získalo šikovného strelca Borussie Monchengladbach Maxa Kruseho. Tento zakončovateľ by mohol tím z gelsenkirchenskej Veltins Areny stáť dvanásť miliónov eur. (Bild)

Bitka o Bendera

Okrem Barcelony sa o služby nemeckého univerzála Larsa Bendera začal zaujímať aj londýnsky Arsenal. Vedenie Bayeru Leverkusen, kde Bender momentálne pôsobí však nie je vôbec naklonené predaju jednej zo svojich opôr. (Daily Mirror)

Alves dostane ponuku

V kuloároch sa povráva, že po zápase osemfinále Ligy majstrov Manchester City – FC Barcelona, ktorý je na programe v utorok, vedenie španielskeho giganta začne rokovať s brazílskym obrancom Danim Alvesom o novom kontrakte. Číslu 22 končí zmluva po sezóne a zatiaľ predĺžená nebola.

Danilo je spokojný

Brazílsky obranca Danilo, ktorý v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov vyrovnával za Porto na pôde FC Bazilej (1:1), v jednom z rozhovorov prehlásil, že mu lichotí, že je médiami spájaný s FC Barcelona, ale momentálne nie je jeho odchod z Estadio do Dragao otázkou dňa.

UEFA je bezmocná

Šéf UEFA Michel Platini sa vyjadril, že futbalová únia nemá kompetencie na to, aby potrestala londýnsku Chelsea za rasizmus jej fanúšikov v parížskom metre po zápase Ligy majstrov s PSG (1:1).