Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.2.)

piatok, 20. február 2015 10:17 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Mourinhov nový kontrakt?

Jeden z renomovanejších anglických denníkov The Times tvrdí, že José Mourinho predĺži svoj platný kontrakt s Chelsea po konci aktuálneho ročníka na ďalšie obdobie. Portugalec tvrdí, že je na Stamford Bridge šťastný a nechce nikam v najbližšej dekáde odísť.  (The Times)

United chystá 200M

Daily Express tvrdí, že Manchester United minie v letnom prestupovom období na nové posily astronomických 200 miliónov libier. Red Devils by vraj mohli na Old Trafford priviesť Memphisa Depaya z PSV, Kevina Strootmana z AS Rím, Paula Dybalu z Palerma, Nathaniela Clynea zo Southamptonu a Matsa Hummelsa z Borussie Dortmund. (Daily Express)

PSG núkalo 75M

Parížske PSG nedávno podľa dostupných správ núkalo 75 miliónov eur za služby Sergia Busquetsa, avšak španielsky záložník odmietol zmeniť dres a rozhodol sa radšej s Barcelonou dohodnúť na novom kontrakte do roku 2019. Ten by mal byť podpísaný v najbližších dňoch.

United nebude kupovať Pogbu

Daily Express prišiel s informáciou, podľa ktorej francúzsky reprezentant Paul Pogba neposilní Manchester United, pretože Red Devils vraj jednoducho nemajú záujem o angažovanie svojho bývalého stredopoliara. (Daily Express)

Liverpool chce Immobileho

Anglický Liverpool sa podľa Daily Star zameral na talianskeho útočníka Borussie Dortmund Cira Immobileho, ktorému sa v nemeckej Bundeslige nedarí tak, ako tomu bolo v talianskej Serie A. (Daily Star)

Casemiro do Evertonu?

Daily Mirror píše, že talentovaný Casemiro, ktorý je momentálne na hosťovaní v FC Porto z Realu Madrid by mohol posilniť anglický Everton, ktorý by ho pravdepodobne taktiež chcel na hosťovanie. (Daily Mirror)

Kde skončí Micah Richards?

Micah Richards známy z pôsobenia v Manchestri City, ktorý momentálne oblieka dres talianskej Fiorentiny je v hľadáčiku hneď niekoľkých tímov. O jeho služby sa vraj zaujímajú Borussia Dortmund, Liverpool FC a West Ham United. (Daily Mail)