Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.2.)

štvrtok, 19. február 2015 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Touré rozmýšľa čo ďalej

Anglické médiá informujú, že Yaya Touré momentálne nevie, či bude súčasťou Manchestru City aj v nasledujúcej sezóne. Reprezentant Pobrežia Slonoviny a víťaz Afrického pohára národov 2015 je síce na Etihad Stadium spokojný, ale povráva sa, že v prípade lukratívnej ponuky z inej ligy by mohol Manchester opustiť. (The London Evening)

MU nekúpi Reusa

Nemecký denník Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej sa kouč Manchestru United Louis Van Gaal rozhodol, že Red Devils sa nebudú v letnom prestupovom období pokúšať získať nemeckého útočníka Marca Reusa, ktorý iba nedávno predĺžil kontrakt s Borussiou Dortmund do roku 2019.

Bitka o Lavezziho

O argentínskeho útočníka Ezequiela Lavezziho, ktorý hrá v dobrej forme sa údajne zaujímajú anglické celky Liverpool a Arsenal. Kmeňový hráč Parížu Saint- Germain by však rozhodne nestál malý  balík peňazí a teda otázne, či by si ho mohli spomínané celky dovoliť angažovať. (Daily Express)

Busquets pripravený podpísať

Podľa katalánskeho denníka Sport je Sergio Busquets pripravený predĺžiť kontrakt s FC Barcelona až do konca sezóny 2018/2019. O služby tohto španielskeho záložníka sa nedávno zaujímali kluby z Manchestru či z Chelsea. (Sport)

De Jong neodmietne MU

Holandský reprezentant Nigel De Jong podľa denníka Daily Star neodmietne ponuku Manchestru United a ak sa ho Red Devils v letnom prestupovom období pokúsia získať, tak dá definitívne Zbohom talianskemu AC Miláno. (Daily Star)

Gignac možno do Arsenalu

Daily Express tvrdí, že francúzsky zakončovateľ André – Pierre Gignac by sa mohol stať prvou letnou posilou londýnskeho Arsenalu. Kanonier Olympique Marseille by sa údajne taktiež prestupu na Emirates Stadium nebránil. (Daily Express)

Barca sleduje Bendera

Jednou z možností do defenzívy FC Barcelona je podľa Mundo Deportivo nemecký obranca Lars Bender, ktorý momentálne oblieka dres bundesligového Bayeru Leverkusen. Katalánci naďalej sledujú aj Brazílčana Danila, ktorý včera skóroval v Lige majstrov pri remíze Porta v Bazileji (1:1). (Mundo Deportivo)