Main Content

Analýza 31. kola Premier League: Nedeľňajší program

nedeľa, 3. apríl 2011 11:23 | Autor: Sport7 sk

Analýza 31. kola Premier League: Nedeľňajší program
Analýza 31. kola Premier League: Nedeľňajší program | zdroj: Sport7, foto SITA

Po včerajších úvodných ôsmych zápasoch pokračuje dnes poobede anglická Premier League zvyšnými dvoma stretnutiami 31. kola. Prinášame vám našu analýzu.

Fulham - Blackpool, 14.30

Forma Fulhamu na Craven Cottage je v poslednom období výborná. Z posledných 5 zápasov na vlastnom trávniku vyhrali 4, zbierka mohla byť stopercentná, nebyť zahodenej penalty proti Chelsea. Fulham si v spomínaných 5 zápasoch až štyrikrát udržal čisté konto. Pozrime sa na hostí z Blackpoolu, tí si z posledných 5 vystúpení vonku do tabuľky pripísali len jeden bod. Myslíme si, že sa oplatí zvoliť nasledovné tipy.

Náš tip 1: víťazstvo Fulhamu [ kurz 1,55 na BetClic ]
Náš tip 2: Blackpool v zápase nestrelí gól [ kurz 2,30 na BetClic ]


Manchester City - Sunderland, 17.00

Jednou vetou - Citizens z posledných všetkých ôsmych súťažných zápasov na domácej pôde vyhrali až sedemkrát na nulu. Sunderland neskóroval v posledných troch stretnutiach a nevyhral v šiestich zápasoch za sebou.

Zaujímavý je pre nás tip práve týmto smerom, aj keď musíme spomenúť zranenia v defenzívnych radoch Citizens. Micah Richards a Jerome Boateng sa zranili počas reprezentačných poviností, Kolo Toure musí nútene pauzovať pre karty. Späť je však Pablo Zabaleta. Aj keď favorit sa zdá byť jasný, varovaním môžu byť prekvapenia zrodené počas sobotňajších zápasov.

Náš tip: Sunderland neskóruje [ kurz 2,00 na BetClic ]