Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (11.2.)

streda, 11. február 2015 09:11 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (11.2.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (11.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

EDMONTON: Edmonton Oilers sa bude musieť v najbližších šiestich týždňoch zaobísť bez svojho elitného útočníka Taylora Halla. U mladej hviezdy sa potvrdilo podozrenie na zlomeninu nohy.

ANAHEIM: Brankár Anaheimu Ducks Frederik Andersen bude bližšie nešpecifikovanú dobu mimo hry po tom, čo mu v dueli s Tampou Bay padla bránková konštrukcia na hlavu. „Káčeri“ tak povolali z farmy gólmana Johna Gibsona.

COLUMBUS: Forward Scott Hartnell odohral svoj 1000. zápas v kariére. Niekdajší útočník Nashvillu Predators a Philadelphie Flyers momentálne pôsobí v Columbuse Blue Jackets. 32-ročný krídelník má na svojom konte 571 kanadských bodov.

PITTSBURGH: Vedenie Pittsburghu Penguins už viac neráta so službami útočníka Marka Arcobella. 26-ročný Američan prišiel do pensylvánskeho celku z Nashvillu Predators. Do tímu „tučniakov“ sa dostal práve cez waiver list tímu „Preds.“

KHL

SLOVAN: Dnes na HC Slovan Bratislava čaká v Kontinentálnej hokejovej lige zápas na ľade lídra celkovej tabuľky. „Belasí“ sa od sedemnástej hodiny predstavia na ľade CSKA Moskva a týmto duelom odštartujú svoj posledný trip na klziskách súperov.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

SKALICA & NITRA & ŽILINA: Zaujímavá výmena sa udiala v slovenskej Tipsport extralige. HK 36 Hant Skalica vymenila útočníka Reného Školiaka do Nitry výmenou za obrancu Tomáša Nádašdiho, ktorého Záhoráci obratom poslali do Žiliny za českého beka Jana Dreslera. „Vlci“ zo Žiliny do svojich radov priviedli aj zadáka Michala Grmana, ktorý sa vracia na Slovensko po pôsobení v Kazachstane.