Main Content

Futbal: Parížania v Lyone bez zraneného Pastoreho

sobota, 7. február 2015 17:05 | Autor: TASR

Paríž 7. februára (TASR) - V nedeľňajšom šlágri francúzskej Ligue 1 nastúpia futbalisti Paríža St. Germain na pôde tabuľkového lídra Olympique Lyon bez Javiera Pastoreho. Argentínskeho stredopoliara trápi lýtkový sval, ktorý mu neumožní absolvovať výjazd na Stade Gerland. Pastore sa zranil v súboji minulého kola, v ktorom PSG zdolal Stade Rennes 1:0.

Vírusové ochorenie kvári švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča, no podľa kormidelníka úradujúceho majstra Laurenta Blanca by nemal chýbať v zostave. "Uvidíme, v akej bude kondícii na popoludňajšom tréningu. Ale nevidím dôvod, prečo by mal chýbať v nominácii na zápas," uviedol Blanc na predzápasovej tlačovej konferencii.

Paríž sa v prípade víťazstva dostane na čelo tabuľky, momentálne na Lyon stráca dva body. Hráči z hlavného mesta si veria, pretože vyhrali posledných šesť zápasov a hrajú vo forme. Proti Lyonu hovoria aj zranenia - mimo hry je najlepší strelec celej súťaže Alexandre Lacazette ako aj kľúčový stopér Milan Biševac, mimochodom bývalý hráč PSG.