Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.2.)

utorok, 3. február 2015 17:24 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Coutinho predĺžil kontrakt

Brazílsky záložník P. Coutinho v službách Liverpoolu FC vyjadril radosť z toho, že môže obliekať dres The Reds a rozhodol sa s tímom z Anfield Road predĺžiť kontrakt. Bývalý hráč Interu Miláno podpísal zmluvu na päť rokov s týždenným platom 90 000 libier. (Daily Mirror)

West Ham nezískal osem hráčov

Najväčším smoliarom posledného dňa zimného prestupového obdobia bol zrejme West Ham United, ktorý sa snažil o zisk až ôsmich futbalistov, ale nezískal ani jedného. Na vrchole zoznamu boli mená  z Tottenhamu Hotspur:  Kaboul a Adebayor. (Evening News)

35M za Varaneho?

Manchester United  vraj na letné prestupové obdobie chystá 36 miliónov eur na kúpu francúzskeho obrancu Realu Madrid Raphaela Varaneho. (talkSPORT)

Lambert odísť nechcel                                                                                                        

Včera sa vo veľkom písalo o tom, že  by mohol Liverpool opustiť útočník Rickie Lambert, o ktorého sa zaujímala Aston Villa. Anglický kanonier však odchod z Anfield Road zamietol a ostal tak členom klubu z mesta Beatles. (PA Sport)

Betrand za 10M

Ryan Bertrand už nebude v Southamptone len hosťovať, anglický mladík definitívne zamával Chelsea a za 10 miliónov libier za stal hráčom Svätcov. Na Stamford Bridge by zrejme tento talentovaný bek nikdy poriadnu šancu nedostal.

Eto´o možno zmení klub

Po tom, čo v januári Eto´o vymenil Everton za Sampdoriu sa objavili informácie, že by mohol kamerunský útočník opustiť Janov skôr, ako by sa čakalo.  Neplní vraj tréningový proces tak, ako by sa očakávalo a je o neho záujem ako z USA, tak aj z Číny. (talkSPORT)