Main Content

Prestupové špekulácie (2.2) - THE DEADLINE DAY

pondelok, 2. február 2015 10:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie (2.2) - THE DEADLINE DAY
Prestupové špekulácie (2.2) - THE DEADLINE DAY | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie dnes končí v Anglicku, Taliansku a Nemecku, a teda je vo svete stále dostatok špekulácií. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Článok bude v priebehu dnešného dňa aktualizovaný, najnovšie správy budú zobrazované na konci

Cuadrado už dnes

Kolumbijský krídelník Juan Cuadrado bol v sobotu prítomný na zápase Chelsea- Manchester City aj spolu so svojím agentom. Dnes by mal byť tento bývalý záložník Fiorentiny oficiálne predstavený ako nová posila The Blues. Cuadrado vraj zároveň bude jedinou novou zimnou akvizíciou tímu zo Stamford Bridge.

Salah do Talianska

S prvým spomínaným transferom je veľmi úzko spätý aj Mohamed Salah, ktorého kroky vedú práve do Florencie. Vo Fiorentine egyptský reprezentant bude podľa všetkého hosťovať do konca prebiehajúceho ročníka a potom sa uvidí, kam budú smerovať jeho ďalšie kroky.

Wolfsburg sa nerozhodol

Nemecký Wolfsburg, ktorý siahal po Andrém Schurrlem z Chelsea je vraj momentálne nerozhodný a vôbec nie je isté, či nemecký reprezentant The Blues opustí. Môže sa tak veľmi ľahko stať, že Majster sveta z Brazílie ostane v metropole Veľkej Británie minimálne do konca prebiehajúceho ročníka.

Chelsea chce Varaneho

Aj štvrtá dnešná špekulácia sa týka Chelsea. Modrí vraj obnovili svoj záujem o francúzskeho stopéra Raphaela Varaneho, ktorý je v súčasnosti hráčom Realu Madrid, a na ktorého mal počas minulých rokov veľký vplyv aktuálny tréner The Blues José Mourinho. (Daily Mail)

Man United chystá 90M

Daily Express tvrdí, že Manchester United chystá dokopy 90 miliónov eur na dvoch futbalistov z nemeckej Bundesligy. Ide konkrétne o belgického stredopoliara Kevina De Bruyneho z Wolfsburgu a nemeckého stopéra Matsa Hummelsa z Borussie Dortmund. (Daily Express)

Cassano odmietol QPR

Útočník AC Parma Antonio Cassano odmietol podľa Sky Italia prestup do Queens Park Rangers, pričom by jeho kroky mali smerovať na polročné hosťovanie do milánskeho Interu. Posilneným čierno- modrým sa však moc nedarí, včera prehrali so Sassuolom 1:3. (Sky Italia)

Alves s novou zmluvou?

Brazílsky pravý obranca Dani Alves, o ktorého odchode z Barcelony sa špekuluje už dlhú dobu vraj svoj kontrakt s katalánskym veľkoklubom možno predĺži. Eminentný záujem o brazílskeho reprezentanta prejavil hlavne úradujúci anglický majster Manchester City. (talkSPORT)

Richards asi do Interu

Obranca Manchestru City Micah Richards, ktorý je momentálne na hosťovaní v talianskej Fiorentine je pripravený odmietnuť záujem Chelsea a Liverpoolu a odísť na ďalšie hosťovanie, tento raz do Interu Miláno, ktorý sa v zime už stihol poriadne posilniť. (Daily Star)

Adebayor do Stoke?

Emmanuel Adebayor, ktorý chce odísť z Tottenhamu Hotspur možno zamieri do Stoke City. The Potters vedie kouč Mark Hughes, s ktorým už "Ade" v minulosti spolupracoval, bolo tomu tak na Etihad Stadium v Manchestri City. (Daily Mirror)

Gomis tím neopustí14:17

The Guardian píše o tom, že Swansea City nepustí preč útočníka Bafetimbiho Gomisa, za ktorého West Ham United núkal deväť miliónov eur. Swans v zime už predali Bonyho do Manchestru City a stratu ďalšej ofenzívnej opory už nechceli riskovať. (The Guardian.)

Milner ostáva14:18

James Milner, o ktorého sa eminentne zaujímal Liverpool ostáva v Manchestri City, minimálne do konca ročníka. Daily Mail informuje, že anglický reprezentant klub z Anfield Road neposilní, i keď jeho pozícia v základnej zostave nie je príliš istá. (Daily Mail)

WBA získa Fletchera 14:19

West Bromwich je podľa televíznej stanice BBC najväčším favoritom na získanie škótskeho stredopoliara Darrena Fletchera, ktorého dni sú podľa dostupných správ v Manchestri United zrátané. Doteraz to vyzeralo na to, že Fletcher odíde do West Hamu, ale z tohto transferu nakoniec nič nebude. (BBC)

Koniec v Nemecku  18:00

V nemeckej Bundeslige skončilo o 18:00 zimné prestupové obdobie, čaká sa na dotiahnutie viacerých transferov, avšak tieto prestupy musia byť minimálne administratívne dotiahnuté. Najväčšou ulovenou rybou v nemeckých vodách by mal byť André Schurrle, ktorý sa podľa všetkého stane hráčom Wolfsburgu po odchode z Chelsea.

Cleverley ostáva18:34

Tom Cleverley, ktorý bol na polročnom hosťovaní v Aston Ville z Manchestru United ostáva vo Villa Parku do konca prebiehajúceho ročníka. Po konci sezóny vraj chce člen širšieho kádra anglickej reprezentácie posilniť liverpoolsky Everton. (The Guardian)

Schurrle hráčom Wolfsburgu18:36

Po oficiálnom ukončení prestupového obdobia v nemeckej Bundeslige bol potvrdený najväčší prestup zimy smerom do nemeckej ligy. André Schurrle opustil Chelsea a stal sa posilou Vlkov z Wolfsburgu.

Prvé slová Cuadrada19:55

Podvečer bol potvrdený aj avizovaný prestup kolumbijského reprezentanta Juana Cuadrada z Fiorentiny do Chelsea. 26- ročný záložník pre klubovú stránku povedal: "Som veľmi vďačný a šťastný za to, že som dostal takúto šancu. Je to skvelý klub a úprimne, dostať sa do Chelsea je pre mňa ako sen."

Arda Turan na odchode19:59

S pomerne prekvapivou informáciou prišiel talkSPORT, ktorý tvrdí, že Arda Turan skončí v Atléticu Madrid. Niekdajší prestupový cieľ Liverpoolu zrejme Španielsko neopustí už v januárovom prestupovom období, ale malo by sa tak stať po konci prebiehajúceho ročníka. (talkSPORT)

Lambert do Aston Villy?20:01

Hrotový útočník Liverpoolu, ktorý nedostáva príliš veľa šancí, Rickie Lambert, je údajne na lane Aston Villy. Birminghamský klub by však za jeho služby musel zaplatiť približne päť miliónov libier a je otázne, či takúto sumu AVFC bude ochotné vynaložiť.

Stoke zameralo Lennona20:02

Stoke City zameralo Aarona Lennona, ktorého služby sú v Tottenhame Hotspur absolútne nevyužívané. The Potters by mohli anglického reprezentanta získať na polročné hosťovanie s následnou opciou. (Sky Sports)

Djurčič na hosťovanie 21:10

Talentovaný Filip Djurčič odchádza z Benficy Lisabon na hosťovanie do Southamptonu, v kádri The Saints by mal figurovať minimmálne do konca prebiehajúcej sezóne.

Bertrand natrvalo?21:11

Svätci možno ešte neskončili. Vedenie Saints sa pokúša získať Ryana Bertranda, ktorý momentálne v Soouthamptone hosťuje z Chelsea, na trvalý prestup. Detaily prípadnej dohody s Chelsea zverejnené neboli.

Lennon nakoniec do Evertonu?21:12

Po veľkom záujem Stoke City by sa mohol Aaron Lennon nakoniec sťahovať do Liverpoolu, kde sa o jeho služby zaujíma Everton. Podarí sa Karamelkám angažovať tohto anglického reprezentanta z Tottenhamu Hotspur?

Antunes možno na Ukrajinu21:13

Portugalský univerzál Antunes podľa dostupných správ možno vymení slnečnú španielsku Malagu za Dynamo Kyjev, ktoré sa chce pred jarnou časťou ukrajinskej navyššej súťaže posilniť.

Ocampos do Marseille21:15

Husársky kúsok sa podaril Marseille, ktoré získalo na hosťovanie Lucasa Ocamposa z konkurenčného Monaca. Tento veľký talent pred pár chvíľami absolvoval lekársku prehliadku a všetko by malo byť čoskoro dotiahnté.

Ibarbo a Doumbia v Ríme 21:24

Okrem Seydouu Doumbiu, ktorého príchod Rimania potvrdili len nedávno sa do klubu z hlavného mesta sťahuje aj Victor Ibarbo, ktorý by mal vystužiť útočnú formáciu Vlkov, vyznačuje sa predovšetkým svojou rýchlosťou.

Boriello v Janove 21:24

Naopak, v Ríme končí Marco Borriello. Tento charizmatický zakončovateľ odchádza do CFC Janov, kde sa stane spoluhráčom nášho reprezentanta Juraja Kucku.

Somma do Empoli 21:24

19- ročný obranca juniorského výberu AS Rím Michele Somma sa dohodol s prvoligovým Empoli, kde by mal dostať šancu v prvom tíme modrých.

Ings do Španielska? 21:25

Jedna z hlavných opôr anglického Burnley, stredopoliar Danny Ings má vraj namierené do Španielska. O jeho služby sa zaujíma škótsky kouč Realu Sociedad San Sebastian David Moyes.

Derby County je optimistické 21:48

Druholigový anglický celok Derby County dúfa, že sa mu podarí do konca prestupového obdobia zlákať na hosťovanie do konca sezóny talentovaného záložníka Manchestru United Jesseho Lingaarda.

22:00 - Posledné dve hodiny zimného prestupového obdobia

Lambert nikam nejde 22:26

 Anglický hrotový útočník Rickie Lambert nikam neodíde. Správy o tom, že by mohol posilniť Aston Villu sa ukázali byť výmyslom médií a bývalý kanonier Southamptonu ostane na Anfield Road minimálne do konca sezóny.

Zarate do WHU, Jarvis do QPR22:29

Na poslednú chvíľu sa rysuje výmena medzi West Hamom United a Queens Park Rangers. Mauro Zarate z QPR by mal putovať do Londýna, zatiaľ čo opačným smerom vraj prestúpi Matt Jarvis.

Ince si zahrá v Derby22:35

Druholigový anglický celok Derby County uzavrel dohodu s Hullom City. K Baranom odchádza na polročné hosťovanie talentovaný Tom Ince, ktorý by mal dostať viacej času na ihrisku ako v kádri Tigrov.

22:54 Darren Fletcher sa nachádza v Birminghame, kde skompletizuje prestup z Manchestru United do West Bromwichu Albion

22:56 Mohamed Salah odišiel z Chelsea do Fiorentiny na polročné hosťovanie s ročnou opciou

23:00 Barry Bannan sa rozlúčil s Crystal Palace a s kariérou bude pokračovať v druholigovom Boltone

23:02 19- ročný talentovaný útočník MK Dons Dele Alli sa stane posilou Tottenhamu Hotspur

23:20 Emmanuel Adebayor si to vraj namieri z Tottenhamu do West Hamu

23:25 Okrem Darrena Fletchera by mali WBA posilniť aj Carlton Cole a Martin Olsson