Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.2.)

nedeľa, 1. február 2015 10:37 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ronaldo do Man City?

Oficiálne najlepší futbalista na svete, Cristiano Ronaldo, sa vraj v letnom prestupovom období stane posilou Manchestru City za nový svetový prestupový rekord. Tieto správy priniesol The Sun, ktorý však neuvádza k celej veci viac detailov. (The Sun)

40 miliónov za Nainggolana?

Manchester United podľa portálu Calciomercato.com chystá 40 miliónov eur na kúpu belgického reprezentanta Radju Nainggolana, ktorý je momentálne hráčom AS Rím. K prestupu by však malo prísť až v letnom prestupovom období. (Calciomercato.com)

Van Gaal sleduje Strootmana

Jedným z hráčov, ktorých podrobne sleduje tréner Manchestru United Louis Van Gaal, je holandský reprezentant Kevin Strootman. Kremenitý stredopoliar, ktorý už raz mal nakročené na Old Trafford, ale nakoniec si vybral taliansky AS Rím. (Daily Mirror)

Cabaye k Spurs?

The Sun tvrdí, že francúzsky reprezentant Yohann Cabaye, ktorý sa zatiaľ nedokázal výrazne presadiť v Paríži Saint- Germain, by sa mohol vrátiť do anglickej Premier League. O bývalého záložníka Newcastlu United sa zaujíma Tottenham Hotspur. (The Sun)

De Gea predĺži

Nedeľné vydanie denníka Mirror informuje o tom, že španielsky brankár David De Gea čoskoro predĺži svoj kontrakt s Manchestrom United, avšak do jeho novej zmluvy bude umiestnená výkupná klauzula. V akej výške, to je momentálne nejasné. (Daily Mirror)

Bitka o Mirallasa

O belgického reprezentanta v službách Evertonu Kevina Mirallasa sa črtá naozaj veľký súboj. Šikovného záložníka by radi získali Tottenham Hotspur, Atlético Madrid a aj nemecká Borussia Dortmund. (Daily Mail)