Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.)

nedeľa, 1. február 2015 10:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Okolo stopéra Pepého sa šíria správy, že nie je príliš spokojný v Madride. Na klebety okamžite zareagoval Manchester City, ktorý je pripravený tohto futbalistu získať. V boji je aj konkurenčný Manchester United. (ESPN)

BARCELONA: V priebehu budúceho týždňa bude oznámené predĺženie zmluvy so Sergiom Busquetsom. Defenzívny záložník bol spájaný s viacerými klubmi, no žiaden prestup zrealizovaný nebol. (Eurosport)

REAL SOCIEDAD: Švédsky krídelník Nabil Bahoui prestupuje do San Sebastiánu. Všetko už je dohodnuté a 23-ročný futbalista opúšťa AIK Štokholm. (Mundodeportivo)

VALENCIA: V priebehu sezóny sa síce písalo o odchode Antonia Barragána, pravý obranca nakoniec podpíše predĺženie zmluvy. Predbežná dohoda je do roku 2017. (insidespanishfootball)

VALENCIA: Hosťovanie 20-ročného obrancu Joãa Cancela stopercentne napĺňa očakávania a Los Che už rokujú s Benficou Lisabon o hráčovom trvalom prestupe na Mestallu. (Mundeportivo)

ATLÉTICO MADRID: Hoci Arda Turan sa vyhol dodatočnému disciplinárnemu trestu za správanie v zápase s Barcelonou, minimálne jeden zápas chýbať musel. Dôvodom jeho neprítomnosti v Eibare bolo zranenie stehenného svalu. (Newsnow)

LEVANTE: Na poslednú chvíľu by malo byť dohodnuté hosťovanie Bryana Ruiza z Fulhamu vo Valencii. (Transfermarkt)

LEVANTE: 29-ročný záložník Jaime Gavilán sa vyviazal spod zmluvy a odchádza z Levante. Kam budú smerovať jeho ďalšie kroky, je otázne. (Marca)

EIBAR: Kmeňový hráč Liverpoolu, Rafael Páez, vymenil jedno hosťovanie za druhé. Po návrate z Bologne ho vedenie poslalo do severného Španielska. (klubový web)

CÓRDOBA:Bruno Zuculini nezaujal na hosťovaní vo Valencii a pokúsi sa upútať v ďalšom klube. Argentínčan v službách Manchestru City sa dohodol s Los Califas. (Goal)

MÁLAGA: Za menej ako 5 miliónov eur sa Vitorino Antunes získať nedá. Presvedčilo sa o tom Dynamo Kyjev, ktorého ponuka v závere zimy bola rázne odmietnutá. (Newsnow)

MÁLAGA & ALMERÍA: Almería ani Málaga doteraz na prestupovom trhu príliš aktívni neboli. Spravili tak aspoň jeden transfer medzi sebou – bek José Manuel Casado bude na hosťovaní v Almeríi. (insidespanishfootball)

GRANADA: 28-ročné krídlo, Daniel Larsson, bude do konca sezóny obliekať dres dánskeho Esbjergu. (tuttomercatoweb)