Main Content

D. Streda musela pre veľký lazaret zrušiť duel s Brjanskom

piatok, 25. marec 2011 14:00 | Autor: TASR

Vedenie slovenského futbalového klubu FK DAC 1904 Dunajská Streda muselo na poslednú chvíľu odrieknuť už dohodnutý medzinárodný zápas s ruským druholigistom Dinamom Brjansk, ktorý sa mal hrať v piatok o 15.00 h v maďarskom Šoprone.

Dôvodom zrušenia tohto súboja je veľká maródka v tíme zo Žitného ostrova. Agentúre SITA to v piatok oznámil generálny manažér D. Stredy Dušan Chytil.

"Vzhľadom na to, že momentálne máme zranených päť hráčov, z toho štyroch dlhodobo, rozhodli sme sa, že toto stretnutie neodohráme. Radšej našim hráčom počas aktuálnej reprezentačnej prestávky doprajeme dobrú rehabilitáciu a oddych, aby sa pred pokračovaním jarnej časti Corgoň ligy dali po zdravotnej stránke do poriadku. V sobotu 1. apríla nás doma čaká stretnutie 24. kola s Nitrou," uviedol Dušan Chytil.

Keďže pre podobné problémy tento týždeň odriekol hlavný tréner prvoligovej Šale Anton Dragúň súboj s účastníkom českej Gambrinus ligy Zbrojovkou Brno, Dušan Chytil sa skontaktoval s hlavným trénerom Zbrojovky Brno Karlom Večeřom a ponúkol mu voľný piatkový termín. Brňania s týmto návrhom súhlasili a tak 14. mužstvo II. ruskej ligy, ktoré je v Maďarsku na krátkom sústredení, si v piatok o 15.00 h zmeria sily s mužstvom z moravskej metropoly.

© WEBNOVINY