Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.1.)

sobota, 31. január 2015 10:43 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Abramovič poslal lietadlo pre Cuadrada

Prestupové obdobie končí čochvíľa, preto musia kluby, ktoré pracujú na prestupoch konať rýchlo. Na spadnutie je presun Juana Cuadrada z Fiorentiny do Chelsea, čo potvrdil aj tréner Fialok Vincenzo Montella. Aby bol Kolumbijčan v Londýne rýchlejšie, nechal údajne ruský majiteľ CFC Roman Abramovič poslať poňho do Talianska svoje súkromné lietadlo.

Pepe v lete do Manchestru City?

Daily Express informuje, že portugalský stopér Pepe by mohol v letnom prestupovom období opustiť Real Madrid a zamieriť do anglického Manchestru City. Biely Balet by nezúfal, dával by väčšiu šancu francúzskemu mladíkovi Varanemu, ktorý by podľa všetkého vytvoril obrannú dvojičku so skúseným Sergiom Ramosom. (Daily Express)

Arsenal chce získať Mandžukiča

Londýnsky Arsenal údajne pracuje na získaní chorvátskeho kanoniera Maria Mandžukiča, či už v zimnom, alebo v letnom prestupovom období. Strelec Atlética Madrid však menil dres v lete, keď opúšťa Bayern Mníchov, preto je menej pravdepodobné, že bude v dohľadnej dobe opäť meniť svoj aktuálny klub za ďalší. (Daily Express)

AS Rím loví v Tottenhame eve stand

Evening Standard píše o tom, že taliansky AS Rím by rád angažoval jedného z útočníkov Tottenhamu Hotspur. Vlci majú konkrétne záujem o jedného z dvojice Emmanuel Adebayor (Togo) – Roberto Soldado (Španielsko). (Evening Standard)

Lennon možno do Hullu City

Aaron Lennon, ktorý sa nevie dostať z lavičky Tottenhamu Hotspur možno White Hart Line definitívne opustí. O rýchlika z kraja zálohy sa veľmi eminentne zaujíma Hull City. Tigre sa pokúsia anglického reprezentanta dostať už koncom aktuálneho prestupového obdobia. (talkSPORT)

Olič späť v Hamburgu

Chorvátsky útočník Ivica Olič, ktorému sa moc nedarilo vo Wolfsburgu sa vrátil späť do HSV Hamburg, ktorý za jeho služby poslal Vlkom 1 500 000 eur. Olič už v Hamburgeri SV v minulosti pôsobil, v sezóne 2008/2009 si dokonca zahral aj v Žiline v rámci Pohára UEFA.

Sinclair na hosťovaní do konca sezóny

Niekdajší anglický talent Scott Sinclair odišiel z Manchestru City na polročné hosťovanie do Aston Villy, ktorá ho bude môcť v lete získať na trvalý prestup. Odchod zo Swansea do Man City sa zo Sinclairovho hľadiska ukázal byť chybou.

Destro do Milána na polroka

Mattia Destro, o ktorého sa zaujímali viaceré anglické kluby odišiel z AS Rím na hosťovanie do konca sezóny do AC Miláno. Milánčania museli zaplátať dieru po odchode Fernanda Torresa a Destro sa ukázal byť tým správnym mužom.