Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.1.)

piatok, 30. január 2015 13:04 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Schurrle posilní Wolfsburg

Majster sveta s Nemeckom v roku 2014 a záložník londýnskej Chelsea, André Schurrle, sa stane posilou nemeckého Vfl Wolfsburg. Vlci zaplatia Modrým 30 miliónov eur a bývalý futbalista Bayeru Leverkusen podpíše podľa dostupných správ kontrakt do roku 2019. (goal.com)

Cuadrado do Chelsea

Na miesto odchádzajúceho Schurrleho by mal na Stamford Bridge prísť kolumbijský reprezentant Juan Cuadrado z talianskej Fiorentiny. Okrem vyše 30tich miliónov eur by do talianskeho klubu mal odísť na hosťovanie aj egyptský záložník Mohamed Salah. (Sky Sports)

Valencia do Chelsea?

Bulvárny denník The Sun informuje, že londýnska Chelsea sa taktiež zaujíma o reprezentanta Ekvádoru Ennera Valenciu. Za ofenzívny klenot West Hamu United sú Modrí podľa The Sun ochotní zaplatiť 28 miliónov eur. (The Sun)

Bayern nechce Reusa

Mníchovský Bayern, ktorý bol jedným zo záujemcov o nemeckého reprezentanta Marca Reusa už vraj nechce oporu Borussiu Dortmund do svojho mužstva. Tieto informácie priniesol denník Bild, ktorý sa podrobne zaoberá presunmi v nemeckej Bundeslige. (Bild)

Hummels do MU?

Televízna stanica ESPN informuje, že anglický Manchester United je veľmi blízko k angažovaniu nemeckého stopéra Matsa Hummelsa. Red Devils vraj na kúpu opory Borussie Dortmund chystajú 37 miliónov eur. (ESPN)

Lloris k rivalovi?

Londýnsky Arsenal má vraj záujem o francúzskeho brankára Tottenhamu Hotspur Huga Llorisa, píše L'Equipe. Je však veľmi málo pravdepodobné, že by bývalý gólman Lyonu urobil takýto prestup medzi rivalmi zo severného Londýna. (L'Equipe)