Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.1.)

streda, 28. január 2015 10:05 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ramos do Chelsea?

Daily Express tvrdí, že londýnska Chelsea sa pokúša kontaktovať agenta španielskeho stopéra Sergia Ramosa. Opora Realu Madrid a jeden z najlepších obrancov na svete sa totiž zatiaľ nedohodol s Bielym Baletom na predĺžení kontraktu a začína sa špekulovať, že by mohol čoskoro zmeniť dres. (Daily Express)

35M za Sterlinga?

Daily Express taktiež píše o tom, že Real Madrid je pripravený ponúknuť anglickému Liverpoolu 35 miliónov eur za talentovaného krídelníka Raheema Sterlinga. The Reds nechcú svojho nádejného mladíka v žiadnom prípade pustiť inam. (Daily Express)

Fletcher zrejme odíde

Darren Fletcher, skúsený škótsky záložník sa vraj ocitol na zozname hráčov, ktorých Manchester United čoskoro pustí preč. Plavovlasý stredopoliar mal viaceré zdravotné problémy a nie je vo forme, ktorá by stačila na prvý tím Red Devils. (The Sun)

LFC chce Lavezziho

Liverpool je údajne ďalším tímom, ktorý by chcel získať Ezequiela Lavezziho z Parížu Saint- Germain. O odchode argentínskeho útočníka z hlavného mesta Francúzska sa hovorí už pomerne dlho, pričom práve The Reds by mohli ex- kanoniera SSC Neapol vykúpiť už v januárovom prestupovom období. (Daily Express)

Patov návrat?

Brazílčan Pato, ktorý v minulosti obliekal dres AC Miláno a momentálne hráva za brazílsky Corinthians je vraj na ceste späť do Európy. V posledných dňoch sa spomínalo, že by mohol obliekať dres anglického Hullu City, ale táto stopa už vraj nie je aktuálna. (Hull Daily Mail)

Minimálne 32M

Athletic Bilbao vraj nepredá talentovaného stopéra Aymericka Laporteho za menej ako 32 miliónov libier. O tohto šikovného obrancu sa vytrvalo zaujímajú predovšetkým španielsky veľkoklub Real Madrid a anglický Manchester United. (Daily Mirror)

Nani zmení dres natrvalo

Kmeňový hráč Manchestru United Nani, ktorý je na hosťovaní v portugalskom Sportingu Lisabon, už nebude hrávať za Red Devils, ale ako náhle skončí jeho hosťovanie, tak ho klub z Old Traffordu predá natrvalo. (The Independent)