Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.)

streda, 28. január 2015 06:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

VILLARREAL: Londýnsky Arsenal zrejme už v priebehu nejbližších dní dotiahne do zdarného konca príchod brazílskeho obrancu Gabriela Paulistu z Villarrealu za 13,5 milióna libier. Opačným smerom už  zamieril na hosťovanie útočník Joel Campbell. (Daily Telegraph)

VALENCIA: Paco Alcácer spojil aj ďalšiu časť svojej kariéry s Valenciou. 21-ročný španielsky útočník s „netopiermi“ predĺžil zmluvu do júna 2020. (lequipe.fr)

SEVILLA: Poľský defenzívny záložník Grzegorz Krychowiak bude pravdepodobne chýbať svojmu klubu niekoľko dní. Francúzskeho stredopliara trápi poranený členok. (insidespanishfootball.com)

ALMERÍA: Samostanú tréningovú jednotku absolvovali Ximo Navarro a Fran Vélez. Španielsky zadáci Almeríe majú menšie zdravotné problémy, ktoré im nedovoľujú trénovať naplno. (marca.com)        

DEPORTIVO: Juan Carlos tento rok za Deportivo La Coruña nastúpil len k niekoľkým ligovým zápasom a klub svojo 23-ročného stredopoliara odoslalo na hosťovanie do Tenerife. (insidespanishfootball.com)

REAL SOCIEDAD: Na väčšie herné vyťaženie sa môže tešiť Jon Gaztañaga. 23-ročný defenzívny stredopoliar dostával minimum priestoru v Reale Sociedad a klub ho preto zapožičal na hosťovanie do druholigovej Ponferradina. (insidespanishfootball.com)