Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.)

utorok, 27. január 2015 10:12 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Guardiola možno opustí Bayern už v lete

Anglický Daily Mirror informuje, že Pep Guardiola by vraj mohol opustiť nemecký Bayern Mníchov už v letnom prestupovom období. Kam by však katalánsky rodák putoval? Nedávno sa v súvislosti s ním spomínal Manchester City či Barcelona, kde už v minulosti zažil úspešné pôsobenie. (Daily Mirror)

Schurrle blízko odchodu do Nemecka

André Schurrle vraj chce odísť z Chelsea, tvrdia to Daily Express, Sport Bild a aj Sky Sports. Vedenie londýnskeho veľkoklubu podľa najnovších správ rokuje s nemeckým Wolfsburgom, ktorý chystá na kúpu Majstra sveta z roku 2014 až 30 miliónov eur. (Daily Express)

Alcacer bude stáť 70 miliónov

Talksport tvrdí, že útočník Valencie Paco Alcacer tak skoro zo štadióna Mestalla neodíde. Vedenie Los Che chce na svoju ofenzívnu hviezdu stanoviť výkupnú klauzulu vo výške sedemdesiat miliónov eur, teda sumy, ktorú si nebude môcť len tak niekto dovoliť. (talkSPORT)

Stoke zabojuje o Adamu

Talentovaný mladík Adama Traore, ktorý je kmeňovým hráčom FC Barcelona by mohol odísť na polročné hosťovanie do anglického Stoke City. The Potters majú o tohto afrického kanoniera obrovský záujem a radi by ho získali už v januárovom prestupovom období. (Daily Mail)

Grosskreutz do Londýna?

Daily Express tvrdí, že londýnsky Arsenal prejavil interes o nemeckého reprezentanta a oporu Borussie Dortmund Kevina Grosskreutza. Tento šikovný záložník BVB by sa mohol stať jedinou zimnou posilou Gunners. (Daily Express)

Costa by rád hral pod Mourinhom

Brazílsky technik Douglas Costa, ktorého pozorne sleduje Chelsea sa vyjadril, že by veľmi rád hral pod trénerom akým je José Mourinho. The Blues by vraj mali rokovať o prestupe tohto Brazílčana zo Šachťaru Donetsk v najbližších dňoch. (talkSPORT)

Khedira na odchode?

Nemecký reprezentant Sami Khedira podľa talkSPORT možno opustí Real Madrid. Majster sveta z minulého roka je v hľadáčiku viacerých anglických veľkoklubov, ale iné zdroje zas tvrdia, že Khedirov odchod nie je v Madride otázkou dňa. (talkSPORT)

Tottenham rokuje o Destrovi

SportItalia tvrdí, že londýnsky Tottenham Hotspur rokuje s AS Rím o prestupe talianskeho útočníka Mattiu Destra. Kanonier Vlkov z večného mesta mal v lete namierené do londýnskej Chelsea, ale tento transfer sa nakoniec nekonal. (SportItalia)

Ronaldo by mal byť potrestaný

Neymar na tlačovej konferencii, ktorú mal v pondelok  odpovedal na otázky novinárov, ktorí sa ho pýtali na rozličné témy. Jednou z nich bol skrat Cristiana Ronalda vo víkendovom zápase Realu Madrid proti Cordobe, kedy bol Portugalec vylúčený. Brazílčan povedal, že si myslí, že CR7 by mal byť právoplatne potrestaný viaczápasovým dištancom.

Capital One Cup pokračuje

Dnes je na programe odveta prvého semifinále Capital One Cupu medzi Chelsea a Liverpoolom. Prvý zápas skončil pred týždňom na Anfield Road 1:1, preto sú postupové šance približne rovnaké. Zápas má výkop na londýnskom Stamford Bridge o 20:45.