Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.)

utorok, 27. január 2015 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: FIFA začala s preverovaním Realu Madrid ohľadne toho, či španielsky klub neporušil pravidlá pri získavaní mladých hráčov do 18 rokov. FIFA od Španielskej futbalovej federácie už získala všetky potrebné dokumenty a ak by Real uznala vinným, mohla by mu podobne ako Barcelone zakázať prestupy. (football-espana.net)

BARCELONA: Do tréningu so spoluhráčmi z Barcelony sa znovu zapojil Jérémy Mathieu. Francúzsky obranca je v poriadku po meších problémoch s achilovkou. (sport-express.ru)

VALENCIA: Paco Alcácer dostal od vedenia Valencie ponuku na novú zmluvy. Španielsky klub si služby svojho útočníka chce poistiť až do júna 2020. (transfermarketweb.com)

VILLARREAL: Gabriel Paulista bude čoskoro predstavený ako nová posila Arsenalu. Londýnsky klub sa na prestupe brazílskeho obrancu dohodol s Villarrealom. Prestupová čiastka sa pohybuje na úrovni 10 miliónov libier. (football365.com)

SEVILLA: Grégory Sertic sa bude sťahovať z Bordeaux do Španielska. 25-ročný stredopoliar by v nadchádzajúcich dňoch mal zamieriť do Sevilly. (insidespanishfootball.com)

RAYO: Jorge Morcillo zostáva hráčom Raya. 28-ročný obranca toho veľa v tejto sezóne neodohral a mal odísť na hosťovanie ho chcel druholigového Betisu. Tento transfer však zablokoval samotný tréner Raya, ktorý s hráčom pre zvyšok sezóny počíta. (insidespanishfootball.com)