Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.)

pondelok, 26. január 2015 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Hachim Mastour nedávno podpísal s AC Miláno svoj prvý profesionálny kontrakt, no už onedlho by mohol klub vymeniť. Podľa španielskych médií sa o nádejného ofenzívneho záložníka usiluje Real Madrid. (transfermarkt.de)

REAL MADRID a CÓRDOBA: Álvaro Medrán hráva iba za rezervný tím Realu Madrid. Preto by jeho služby chcela využiť Córdoba, ktorá by si ešte len 20-ročného záložníka chcela požičať na hosťovanie do konca tejto sezóny. (football-espana.net)

FC BARCELONA: Martín Montoya sa možno bude z Barcelony sťahovať do Francúzska. Podľa miestnych médií chce pravého beka získať Olympique Marseille. (getfootballnewsfrance.com)

VALENCIA: S dvoma hráčmi sa rozlúči Valencia. V španielskom klube skončí málo využívaný obranca Joao Pereira. Káder zároveň opustí aj stredopoliar Bruno Zuculini, ktorému bude ukončené hosťovanie z Manchestru City. (football-espana.net)

SEVILLA: Seville bude až tri týždne chýbať José Antonio Reyes. Krídelník španielskeho klubu si totiž privodil svalové zranenie. (insidespanishfootball.com)

MÁLAGA: Na angažmán do Európy možno už čoskoro môže tešiť Mauro Arambarri. O služby 19-ročného uruguajského stredopoliara sa záujíma Málaga, ktorá už začala rokovať o trvalom prestupe hráča. (marca.com)