Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.1.)

nedeľa, 25. január 2015 09:53 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Juventus chce 100M

Daily Mirror informuje, že Juventus Turín vyžaduje 100 miliónov eur za Paula Pogbu. Francúzskeho záložníka, ktorý prišiel z Manchestru United pozorne sledujú Manchester City, PSG či Chelsea, no najvážnejším kandidátom na jeho získanie je úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid. (Daily Mirror)

Chelsea chce oboch

V posledných dňoch sa spomínalo, že do Chelsea by mohol prísť jeden z dvojice Douglas Costa (Šachťar Donetsk) – Juan Cuadrado (Fiorentina). Daily Mail informuje, že na Stamford Bridge možno zavítajú obaja títo futbalisti, Modrých by to vyšlo na približne 50 miliónov eur. (Daily Mail)

De Gea možno v lete

Agent Davida De Geu vraj mal informovať verejnosť o tom, že jeho klient by mohol v lete zmeniť Manchester United za Real Madrid. Španielsky brankár je však momentálne na Old Trafford spokojný, i keď futbalový život je nevyspytateľný. (The Sun)

Bitka o Depaya

Holandský talent Memphis Depay je v kurze, o tohto šikovného technika sa zaujímajú Tottenham Hotspur a Manchester United, tvrdí Daily Express. Hráč, ktorému vyšli MS 2014 v Brazílii je však aktuálne spokojný v holandskom PSV Eindhoven. (Daily Express)

Odíde Yaya Touré?

Jeden z hlavných strojcov majstrovských titulov Manchestru City v posledných rokoch, Yaya Touré, je vraj na odchode z klubu. Talianske noviny Gazzetta dello Sport informujú, že reprezentant Pobrežia Slonoviny by mohol zamieriť do Interu Miláno, ktorý plánuje výrazné letné posilnenie. (Gazzetta dello Sport)

Delph na odchode?

Jedna z opôr Aston Villy Fabian Delph je podľa denníka Daily Mirror na odchode z Villa Parku. Tohto anglického stredopoliara pozorne sledujú Tottenham Hotspur a Liverpool FC. (Daily Mirror)