Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.)

nedeľa, 25. január 2015 06:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid spoločne so šestnásťročným talentom Martinom Ødegaardom z Nórska angažoval aj jeho otca. Ødegaard starší bude v španielskom veľkoklube jedným z trénerov mládeže. Táto podmienka bola zahrnutá v prestupovej zmluve.

REAL MADRID:Luka Modrić od polovice novembra laboruje so zraneným stehenným svalom. Chorvátsky stredopoliar pracuje na svojom návrate do zostavy Realu a podľa vyjadrenia klubu by mal stihnúť osemfinálový zápas Ligy majstrov sa Schalke. (sport1.de)

REAL MADRID: Do Realu Madrid z Cruzeira mieri brazílsky defenzívny stredopoliar Lucas Silva. Podľa španielskych médií zaplatí Real za mladého hráča odstupné zhruba 15 miliónov eur. Dohodnutie prestupu skomplikoval aj fakt, že práva na hráča vlastnilo sedem rôznych spoločností, ktoré sa o peniaze z Madridu podelia. (ČTK)

MÁLAGA: Do zostavy Málagy sa čoskoro vráti Ignacia Camacho. Stredopoliar španielskeho klubu začal trénovať po zranení, kvôli ktorému na maródke strávil mesiac. (marca.com)

GRANADA: Diego Buonanotte ukončil svoje hosťovanie v mexickom Pachuca a vrátil sa do Granady. 26-ročný argentínsky stredopoliar mal pôvodne v Mexiku stráviť celú sezónu. (transfermarketweb.com)

GRANADA: Do plného tréningu sa už znovu zapojil Fran Rico. Španielsky stredopoliar je v poriadku po svalovom zranení, kvôli ktorému musel nútene kratšiu dobu pauzovať. (marca.com)