Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.)

sobota, 24. január 2015 10:57 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Mourinho bude konať

Včera večer bol potvrdený odchod Mohameda Salaha z Chelsea do AS Rím na 18- mesačné hosťovanie, čo znamená, že kouč CFC José Mourinho bude chcieť doplniť svoj káder niekým novým. Ako najreálnejšie možnosti sa núkajú Douglas Costa z ukrajinského Šachťaru Donetsk a kolumbijský reprezentant Juan Cuadrado z Fiorentiny. The Blues sa nedávno zaujímali aj o nemeckého útočníka Marca Reusa z Borussie Dortmund, ale príchod tohto blonďavého zakončovateľa do Londýna vyzerá momentálne najmenej pravdepodobne. (Di Marzio, Sky Sports, Goal.com, S7)

Lavezzi odíde

Francúzsky denník Le Parisien dnes píše o tom, že argentínsky reprezentant Ezequiel Lavezzi čoskoro opustí Paríž Saint- Germain. Vedenie PSG vraj s týmto 29- ročným útočníkom už neráta do budúcich plánov a bývalý kanonier SSC Neapol by klub mohol opustiť už počas januárového prestupového obdobia.  (Le Parisien)

Eto´o do Janova?

Kamerunský útočník Samuel Eto´o, ktorý v lete odišiel z Chelsea do liverpoolskeho Evertonu sa možno bude po polroku strávenom v Goodison Parku opäť sťahovať inam. O jedného z najlepších hráčov africkej histórie sa momentálne zaujíma taliansky celok Sampdoria Janov. (Liverpool Echo)

Illaramendi radšej do Anglicka

Španielsky mladík Asier Illaramendi podľa denníka Marca preferuje odchod do londýnskeho Arsenalu, pričom o služby tohto baskického mladíka sa zaujíma aj španielsky Athletic Bilbao. Pred prestupom do Realu Madrid pôsobil „Illara“ aj v Reale Sociedad San Sebastian, ďalšom baskickom klube. (Marca)

MU chce Alvesa

Daily Express informuje, že Manchester United je pravdepodobne najvážnejším záujemcom o brazílskeho krajného obrancu Daniho Alvesa. Jeden z najdlhšie slúžiacich hráčov FC Barcelona mal katalánsku metropolu opustiť už v letnom prestupovom období, ale nakoniec ostal na Camp Nou aj v tomto ročníku. (Daily Express)

Bojan v centre diania

Tréner Stoke City Mark Hughes sa má na pozore, pretože jeho útočníka Bojana Krkiča sa snaží podľa talkSPORT získať hneď niekoľko mužstiev. Odchovanec Barcelony, ktorý pôsobil aj v AS Rím našiel v Stoke svoju stratenú formu, čo viedlo k záujmu o jeho služby. (talkSPORT)

Lennon možno odíde

Člen širšieho kádra anglickej reprezentácie, Aaron Lennon, by mohol podľa dostupných správ opustiť Tottenham Hotspur už v januárovom prestupovom období. Kouč Kohútov Mauricio Pochettino totiž podľa všetkého už s jeho službami ďalej nepočíta. (talkSPORT)