Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.1.)

piatok, 23. január 2015 15:17 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Angel Di Maria mohol hrať za Arsenal
Keď mal Angel Di Maria 17 rokov bol veľmi blízko k prestupu do Arsenalu Londýn, ktorému zabránila len skutočnosť, že na Britských Ostrovoch preňho nevybavili pracovné povolenie. Potvrdil to argentínsky reprezentant aj tréner Gunners Arséne Wenger. Ako je známe Di Maria napokon odišiel do Benfiky, a potom cez Real Madrid zakotvil najnovšie v Manchestri United. (bbc.com).

De Bruyneho návrat do Premier League?
Kevin De Bruyne, ktorý len pred rokom prestúpil z Chelsea do Wolfsburgu, sa možno opäť bude sťahovať na Britské Ostrovy. O služby 23-ročného belgického záložníka sa zaujímajú oba manchesterské kluby. Podľa angenta mladého hráča Patricka de Kostnera nie je jeho prestup vylúčený, ale realizovať sa bude najskôr v lete (sport1.de).

Cuardado a Chelsea
Podľa portálu football-italia.net sa o služby Juana Cuardada zaujíma londýnska Chelsea. Tréner Fiorentiny Vincenzo Montella však všetky dohady o možnom odchode kolumbíjskeho záložníka odmieta. Dopĺňame, že Cuardado má v zmluve s Fialkami, ktorá vyprší v roku 2019, klauzulu, podľa ktorej by ho mohol iný klub vykúpiť za 35 miliónov eur (football-italia.net).

Otamendi na prestup nemyslí
Nicolas Otamendi, ktorý bol zaradený do ideálnej jedenástky prvej polovice tejto sezóny La Ligy, sa podľa zahraničnej tlače ocitol v hľadáčiku Manchestru United. Argentínsky stopér však vyhlásil, že aktuálne myslí len na Valenciu, v ktorej je veľmi šťastný. Medzitým Netopieri mali odmietnúť ponuku Červených Diablov vo vyške 27 miliónov eur (abola.pt).

Illarramendi odísť nechce, no možno bude musieť
Asier Illarramendi, ktorý pred rokom a pol prišiel z Realu Sociedad do Realu Madrid za 35 miliónov eur, v tejto sezóne len vysedáva na lavičke náhradníkov a preto sa množia špekulácie o jeho odchode zo Santiago Bernabeu. Podľa insidesspanishfootball.com sa o jeho služby zaujímajú milánske AC a Athletic Bilbao. Illarramendi však hlási, že je v Reale veľmi šťastný a nerád by odchádzal (insidespanishfootball.com).

Aká bude Fletcherová budúcnosť v Manchestri Untied?
Darren Fletcher, ktorý pôsobí v Manchestri United už 15 sezón, možno zmení klub, pretože od príchodu Luisa Van Gaala dostáva na Old Trafforde len minimum príležitostí. O skúseného škótskeho záložníka sa zaujímajú podľa trénera West Bromwichu Tonyho Pulisa až štyri kluby, vrátane jeho tímu. Medzi záujemcami by mala byť aj Valencia (football365.com).

The Reds predĺžia s Coutinhom
Vedenie Liverpoolu pripravuje novú zmluvu pre brazílskeho záložníka Coutinha, ktorého by si radi upísali až do konca sezóny 2018/2019 (sport-express.ru).

Eto'o do USA?
Samuel Eto'o mal podľa zahraničnej tlače už čoskoro odísť z Evertonu do Samprodie, no možno bude všetko inak. O kamerunskeho útočníka, ktorý bol svojho času najlepšie plateným hráčom planéty, sa začal zaujímať aj New York Cosmos (Sky Sports).

Inzaghiho koniec v Miláne?
Po nevydarenom vstupe AC Miláno do nového kalendárneho roka má podľa talianských médii tréner AC Filippe Inzaghi len dva zápasy na to, aby si udžal svoje miesto na lavičke Rossonerri. Ak tieto stretnutia červeno-čiernym nevýjdu, Inzaghi bude ďalším trénerom, ktorý sa bude zo San Sira porúčať.