Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.1.)

štvrtok, 22. január 2015 17:24 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Odegaard v Reale Madrid

Španielsky klub Real Madrid získal talentovaného nórskeho futbalistu Martina Ödegaarda. Šestnásťročného stredopoliara, ktorý naposledy obliekal dres nórskeho Stromsgodset IF, klub predstavil na tlačovej konferencii po lekárskych testoch. Odegaarda chceli získať viaceré anglické či španielske kluby, ale víťazom sa stal úradujúci víťaz Ligy majstrov. (prevzaté z TASR)

Ramos nepredĺžil kontrakt

Daily Express informuje, že španielsky stopér Sergio Ramos sa nedohodol s Realom Madrid na novom kontrakte a nedávne rokovania medzi hráčom a klubom mali dospieť k negatívnemu záveru. Britská tlač preto automaticky začala špekulovať o tom, že by Ramos mohol zamieriť do Premier League. (Daily Express)

Salah na 18 mesiacov?

Vedenie talianskeho AS Rím nechce egyptského reprezentanta Mohameda Salaha z Chelsea na trvalý prestup, ale bývalého záložníka FC Bazilej by Vlci radi získali na jeden a polročné hosťovanie. To by znamenalo, že The Blues by následne niekto posilnil. (Evening Standard)

Montoya blízko Francúzska

Portál talkSPORT tvrdí, že španielsky krajný bek Martin Montoya je veľmi blízko k prestupu do francúzskeho Marseille. Olympique vedený charizmatickým Marcelom Bielsom by mohol odchovanca FC Barcelona získať už v januárovom prestupovom období. (talkSPORT)

Bitka o Milnera

James Milner možno čoskoro opustí Manchester City, tvrdí Daily Mail. Anglického reprezentanta by vo svojich kádroch veľmi radi videli Inter Miláno a Valencia. Milner by sa tak stal jedným z mála anglických hráčov hrajúcich mimo ostrovy. (Daily Mail)

MU chce Bruyneho

Daily Star dnes prišiel so správou, podľa ktorej chce Manchester United získať belgického reprezentanta Kevina De Bruyneho. Bývalý hráč Chelsea momentálne oblieka dres nemeckého Vfl Wolfsburg. (Daily Star)