Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.)

štvrtok, 22. január 2015 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Čínsky miliardár Wan Jianlin odkúpil dvadsať percent akcií v Atlétiku Madrid, pričom za svoj podiel zaplatil štyridsaťpäť miliónov eur. (bbc.co.uk)

ATLÉTICO MADRID a GRANADA: Rubén Pérez od leta hosťoval z Atlética Madrid v Turíne, kde sa ale nedokázal presadiť a teraz sa vracia do vlasti. Pérez by mal zamieriť do Granady. (insidespanishfootball.com)

FC BARCELONA: Barcelonský stredopoliar Xavi údajne nabáda svoj tím, aby kúpil z Arsenalu záložníka Santiho Cazorlu. (Metro)

CELTA VIGO: Ďalší záujemca sa prihlásl o služby krídelníka Michaela Krohn-Dehliho, ktorému v Celte Vigo vyprší zmluva na konci tejto sezóny. Po Villarreale sa o dánskeho reprezentanta začal zaujímať Newcastle United. (football-espana.net)

ESPANYOL: Druhú najvyššiu španielsku súťaž bude vo zvyšku sezóny hrať Manuel Lanzarote. 31-ročný útočník odišiel z Espanyolu na hosťovanie do Deportiva Alavés. (transfermarketweb.com)

GETAFE: Do Španielska by sa podľa médií mohol vrátiť Héctor Bellerín. O mladého španielskeho obrancu Arsenalu sa zaujíma Getafe. (transfermarketweb.com)