Main Content

NBA: Deron Williams si dáva trojzápasovú pauzu

pondelok, 21. marec 2011 11:30 | Autor: TASR

Najmenej tri zápasy NBA si oddýchne od basketbalu rozohrávač New Jersey Deron Williams. Podľa trénera Nets Averyho Johnsona má jeho nový žolík zranené pravé zápästie a potrebuje pauzu. "Vieme len toľko, že potrebuje oddych, nie operáciu.

Budeme ho liečiť, doprajeme mu čas," povedal Johnson. Williams chýbal už v nedeľu vo Washingtone a nenastúpi ani v pondelok proti Indiane a v stredu v Clevelande. "Patrí k tým chlapíkom, ktorí milujú zápasy," povedal Johnson.

Deron Williams v nedeľu ráno iba sklamane sedel v šatni Nets, ale 15 zápasov pred koncom základnej časti nechce definitívne uzavrieť sezónu, v ktorej ho prenasledujú zranenia. "Dám si pauzu a potom to prehodnotíme. Možno obetujem ďalšie stretnutia. Uvidím, ako sa budem cítiť. Neznášam vysedávanie na lavičke," uviedol rozohrávač, ktorý sa len vo februári presunul v rámci výmeny z Utahu do New Jersey. Odvtedy nastúpil na osem zápasov. "Videl som dosť, preto sa nedá povedať, že by som bol sklamaný. Mal zopár žiarivých momentov," zhodnotil svoju posilu Johnson.

© WEBNOVINY