Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.1.)

streda, 21. január 2015 16:54 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Schurrle odíde, Cuadrado príde

Daily Mail tvrdí, že vedenie Chelsea je pripravené v januárovom prestupovom období predať nemeckého reprezentanta Andrého Schurrleho, na ktorého miesto by mohol prísť kolumbijský technik Juan Cuadrado. Všetko by malo byť uzavreté v najbližších dňoch. (Daily Mail)

Busquets rokuje

Sergio Busquets, ktorého nedávno chceli získať Chelsea či Maanchester City ba mal predĺžiť svoj aktuálny kontrakt s FC Barceloona. „Busi“ naposledy popdísal s katalánskym gigantom kontrakt v roku 2013, vedenie klubu si ho chce udržať aj na ďalšie obdobie. (Catalunya Radio)

Illara na odchode

O talentovaného záožníka Realu Madrid Asiera Illaramendiho sa zaujímajú Atlético Madrid a Inter Miláno, tvrdí madridský denník AS. Bývalý hráč Realu Sociedad San Sebastián by mohol odísť na polročné hosťovanie. (AS)

Milner možno zmení dres

Irish Times dnes infomruje, že anglický reprezentant James Milner by mohol opustiť káder anglického šampióna Manchestru City. Dôvodom je fakt, že ex- opora Aston Villy nedostáva toľko šancí ako legionári a taktiež zarába menej ako jeho ne- anglickí kolegovia. (Irish Times)

City si je isté

Marco Reus sa stane posilou Manchestru City, tvrdí denník Daily Star. Nemecký útočník Borussie Dortmund vraj v lete podpíše kontrakt s Realom Madrid, ale anglický majster si je podľa spomínaného denníka istý získaním tohto sympatického kanoniera. (Daily Star)

PSG zabojuje o Eriksena

Portál BT tvrdí, že parížske PSG sa najneskôr v letnom prestupovom období pokúsi vykúpiť dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena. Londýnsky Tottenham Hotspur, kde Dán momentálne pôsobí, však nechce o možnom predaji svojej hviezdy ani len počuť. (BT)

Benzema číslo jeden

Karim Benzema je pre Liverpool FC zimným prestupovým cieľom číslo jeden , tvrdí denník Metro. Trhová cena franczúskeho kanoniera Realu Madrid by sa podľa rozdielnych zdrojov mohla vyšplhať až na astronomických 50 miliónov eur. (Metro)