Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.1.)

utorok, 20. január 2015 15:46 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Cavani preferuje Arsenal

Uruguajský útočník Parížu Saint – Germain Edinson Cavani preferuje prestup do londýnskeho Arsenalu pred interesom Manchestru United a Liverpoolu. Túto informáciu priniesol britský bulvárny denník Daily Express.  (Daily Express)

Hummels prioritou

Daily Express tvrdí, že nemecký stopér Mats Hummels je zimnou prestupovou prioritou Manchestru United, do klubu si ho mal vyžiadať samotný tréner Red Devils Louis Van Gaal. Vedenie Borussie Dortmund je ale rázne proti odchodu jednej zo svojich najväčších hviezd. (Daily Express)

Real Madrid získa Odegaarda

Víťazom boja o nórsky supertalent menom Martin Odegaard by mal byť podľa nórskeho média Drammens Tidende španielsky ligový líder Real Madrid. Jeden z najväčších talentov súčasnosti  chceli získať aj Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool či Barcelona, ale práve Biely Balet má nórsku hviezdičku nalákať. (Drammens Tidende)

30M za Schurrleho

Nemecký Wolfsburg je pripravený vyplatiť 30 miliónov eur londýnskej Chelsea za nemeckého reprezentanta Andrého Schurrleho. Majster sveta z Brazílie nedostáva na Stamford Bridge toľko šancí, ako by si prial a práve návrat do rodnej zeme by mu mohol pomôcť nájsť stratenú formu z minulého kalendárneho roku. (Daily Mail)

Cuadrado do Londýna?

Ak by došlo k predaju Schurrleho, do Chelsea by vraj putoval Juan Cuadradio z Fiorentiny, tvrdí gianlucadimarzio.com. Kouč The Blues José Mourinho totiž neplánuje zasahovať do kádra v zimnom prestupovom období, ale ak niekto odíde, tak mužstvo vraj bude musieť byť vhodne doplnené. (gianlucadimarzio.com)

Piqué bude stáť 20M

Jednou zo zimných posíl Manchestru United by sa mohol stať aj španielsky stopér FC Barcelona Gerard Piqué, za ktorého sú vraj Červení Diabli ochotní zaplatiť 20 miliónov eur. (Daily Express)