Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.)

utorok, 20. január 2015 10:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Jeden z možných klenotov budúcnosti, Martin Ödegaard, bude obliekať dres Realu. Nórsky futbalista bol na obhliadke viacerých klubov, no Madrid ho zaujal najviac. (Guardian)

VALENCIA: Los Che sa začali zaujímať o Darrena Fletchera, ktorý je Manchestri United nepotrebný. Skúsený Škót možno prestúpi ešte do konca januára. (Skysports)

VALENCIA: 26-ročný obranca Nicolás Otamendi dohrá sezónu na Mestalle. Vedenie klubu odmietlo údajnú ponuku 27 miliónov libier. Hoci nie je isté, ktorý klub s ponukou prišiel, malo by ísť o Manchester United. (Daily Mail)

BARCELONA: Krajný obranca Martín Montoya nevychladol vo svojej snahe opustiť Barçu. Hráč čaká na nového športového riaditeľa s ktorým sa dohodne, za akých podmienok môže prestúpiť. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Fernando Torres  sa prezentoval svojimi prvými gólmi v Madride a na staronového zamestnávateľa má len slová chvály. Rovnako je nadšený aj zo spoluhráča z ofenzívy, Antoina Griezmanna. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Čínsky miliardár Wang Jianlin chce odkúpiť 20-percentný podiel Atlética. Pod krídla jeho spoločnosti už patrí aj čínsky futbalový tím Dalian Shide FC. (Transfermarkt)

SEVILLA: Produktivita útoku Tottenhamu nie je nejakým vážnym problémom, ale väčšia konkurencia by nezaškodila. Angličania sa zamerali na Carlosa Baccu. (insidespanishfootball)

GRANADA: Včera sa stopér Dany Nounkeu vydal do francúzskeho Évianu, kde prešiel zdravotnou prehliadkou. Kamerunčan ostane v Ligue 1 zatiaľ na hosťovaní. (Transfermarkt)

VILLARREAL: 24-ročný stopér Gabriel Paulista sa priznal, že prostredníctvom agenta má rozrobený prestup do Arsenalu Londýn. Kluby však zatiaľ nič nepotvrdili, vrátane prestupovej čiastky. (Mirror)

DEPORTIVO: 21-ročný krídelník Hélder Costa ešte nedorástol na A-tím Benficy Lisabon a rozohrať sa pôjde do Španielska. Deportivo ho získalo do konca sezóny. (Marca)

CELTA VIGO: Mladý krajný obranca Jonny predĺžil zmluvu so Celtou, za ktorú bude teraz hrávať do leta 2019. (insidespanishfootball)