Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.1.)

pondelok, 19. január 2015 17:52 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Benzema do Liverpoolu?

Daily Star informuje, že vedenie Liverpoolu hľadá posilu do útoku a stať by sa ňou mohol Karim Benzema z Realu Madrid. Anglický klub údajne pripravuje astronomických 50 miliónov eur na tohto francúzskeho kanoniera. Znamenalo by to zároveň odchod Maria Balotelliho. (Daily Star)

Piquého návrat?

Po tom, čo sa ukázalo, že Manchester United zrejme nezíska Matsa Hummelsa z Borussie Dortmund, sa vedenie Red Devils zameralo na španielskeho stopéra FC Barcelona Gerarda Piquého, ktorý už v minulosti na Old Trafford pôsobil. (talksport)

Bakoš v Slovane

Slovenský reprezentačný útočník Marek Bakoš nebude vo svojej kariére pokračovať v českej Viktorii Plzeň, keď opúšťa toto pivné mesto. Bývalý kanonier Ružomberka sa dohodol na zmluve s českým klubom Slovan Liberec, interes o Bakošove služby mal aj bratislavský Slovan.

Luiz Adriano do Talianska?

Tuttosport tvrdí, že v letnom prestupovom období sa pokúsi taliansky šampión Juventus Turín vykúpiť brazílskeho kanoniera Luiza Adriana zo Šachťaru Donetsk. Najlepší strelec skupinovej fázy tohtoročnej edície Ligy majstrov vraj chce skúsiť kvalitnejšiu ligu. (Tuttosport)

Už aj Atlético

Nielen Borussia Dortmund, ale aj španielsky šampión Atlético Madrid si brúsi zuby na belgického záložníka Kevina Mirallasa, tvrdí Het Laatste Nieuws. Opora liverpoolskeho Evertonu by mohla zmeniť dres už počas zimného prestupového obdobia.

Rím chce stále Salaha

Portál Calciomercato.com tvrdí, že vedenie AS Rím sa stále nevzdalo šance na získanie egyptského reprezentanta Mohameda Salaha, ktorý momentálne oblieka dres londýnskej Chelsea, avšak na Stamford Bridge prakticky vôbec nehráva. (Calciomercato.com)