Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.1.)

nedeľa, 18. január 2015 18:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Odíde Modrič?

Daily Express tvrdí, že manželka Luku Modriča nie je spokojná v Španielsku a nepáči sa jej život v Madride.  Luka jej chce podľa všetkého vyhovieť, preto sa začína špekulovať, že by mohol chorvátsky reprezentant opustiť Real Madrid a zamieriť späť do Premier League, kde už v minulosti obliekal dres Tottenhamu Hotspur. Záujem už údajne stihli prejaviť Manchester United a Chelsea. (Daily Express)

50M + De Gea?

Manchester United podľa Sunday People plánuje ponúknuť Realu Madrid za Garetha Balea 50 miliónov libier a španielskeho brankára Davida De Geu. Tieto informácie ešte nikto oficiálne nepotvrdil, pričom Bale nedávno prehlásil, že klub nezmení. (Sunday People)

Campbell možno do Španielska

Joel Campbell, ktorý je stále prehliadaný v londýnskom Arsenale vraj môže odísť na polročné hosťovanie do Realu Sociedad San Sebastián, ktorý momentálne vedie škótsky kouč David Moyes. Kostarický reprezentant chce hrávať a v Baskicku by to vraj bolo dopriate. (Sunday People)

BVB sleduje Mirallasa

Vedenie Borussie Dortmund hľadá zimné posily, pričom prvou novou akvizíciou BVB by sa mohol stať belgický reprezentant Kevin Mirallas, ktorý je momentálne hráčom Evertonu. Predposledný celok nemeckej Bundesligy sa pokúsi Mirallasa získať čo najskôr. (Sunday Mirror)

Everton chce predať Eto´oa

Daily Express tvrdí, že vedenie liverpoolskeho Evertonu sa chce čo najrýchlejšie zbaviť kamerunského útočníka Samuela Eto´oa, ktorý zarába týždenne 100 000 libier a klub chce touto cestou ušetriť financie, ktorých nie je nazvyš. (Daily Express)

Pardew zabojuje o Cisseho

Nový tréner Crystal Palace Alan Pardew je pripravený získať Papissa Dembu Cisseho z Newcastlu, ktorého na severe krajiny dlhé roky trénoval a hráčom a má veľmi dobrý vzťah aj po svojom odchode. The Eagles hľadajú posilu do ofenzívy, pričom africký útočník by mohol posilniť londýnsky tím už počas tohto prestupového obdobia. (Daily Star)

Bilbao chce Illaru

Vedenie Athleticu Bilbao pozorne sleduje situáciu okolo španielskeho mladíka Asiera Illaramendiho v Reale Madrid, pričom baskický klub by chcel tohto bývalého hráča Realu Sociedad San Sebastián získať na polročné hosťovanie. (Mundo Deportivo)