Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.1.)

sobota, 17. január 2015 09:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Vytlačí Reus Balea?

Správy o tom, že by mohol Marco Reus prestúpiť v lete z Borussie Dortmund do Realu Madrid vraj môžu napomôcť prípadnému odchodu Garetha Balea. Waleského záložníka chce vytrvalo získať Manchester United, spomínala sa aj Chelsea, pričom medializovaný príchod Reusa do metropoly Španielska by celému transferu mohol dať zelenú. (goal.com)

Mourinho chce Arbelou

Portugalský tréner Chelsea José Mourinho vraj chce obnoviť svoju spoluprácu s Alvarom Arbeloom, ktorého viedol počas svojho pôsobenia v Reale Madrid. Arbeloa nedostáva v Bielom Balete dostatok príležitostí, preto by sa vraj mohol sťahovať do Londýna. (Daily Express)

Tottenham chce Martineza

Ďalším z tímov, ktorý by chcel získať kolumbijského útočníka FC Porto Jacksona Martineza je londýnsky Tottenham Hotspur. Je však otázne, či budú mať Kohúti dostatok finančných prostriedkov na tohto bombardéra, pretože jeho cena by sa mohla vyšplhať až na 40 miliónov eur. (Daily Express)

Juventus chce rokovať s Pogbom

Juventus Turín si tak veľmi cení Paula Pogbu, že mu je ochotný ponúknuť nový vylepšený kontrakt, ktorý by mu zvýšil plat a taktiež by zvýšil hráčovu výkupnú klauzulu. Okolo bývalého hráča Manchestru United sa totiž začínajú pohybovať viacerí záujemcovia na čele s Realom Madrid. (Daily Express)

Bitka o Destra

Portál talkSPORT informuje, že o útočníka AS Rím Mattiu Destra sa pobijú Arsenal, Chelsea a Inter Miláno. Taliansky kanonier mal veľmi blízko k prestupu k The Blues na Stamford Bridge, ale v lete tento transfer nebol dotiahnutý do konca. (talkSPORT)

Rím chce Salaha

AS Rím je pripravený získať Mohameda Salaha z londýnskej Chelsea, ktorý nedostáva na Stamford Bridge prakticky žiadne šance. Egyptský reprezentant by mohol do hlavného mesta Talianska prestúpiť za 13 miliónov libier. (Daily Star)

Januzaj nikam nepôjde

Tréner Manchestru United Louis Van Gaal, ktorý chcel pôvodne poslať Adnana Januzaja na polročné hosťovanie, si svoje rozhodnutie rozmyslel a mladého Belgičana je pripravený nikam nepustiť, informuje portál zaoberajúci sa prestupmi Tuttomercatoweb.com. (Tuttomercatoweb.com)