Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.1.)

piatok, 16. január 2015 14:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Reus do Realu Madrid

El Confidencial považuje prestup Marca Reusa do Realu Madrid za hotovú vec. Útočník Borussie Dortmund podľa tohto denníka v lete odíde k víťazovi Ligy majstrov, ktorý aktivuje výkupnú klauzulu vo výške 25 miliónov eur. (El Confidencial)

Marquinhos do MU?

Brazílsky stopér Marquinhos, ktorý mal v lete prestúpiť do Barcelony, ale nakoniec ostal v PSG je spájaný s Manchestrom United. Bývalá opora AS Rím nedostáva skoro žiadne šance a Red Devils sú na jeho služby pripravení minúť vyše 20 miliónov libier.(Metro)

Van Persie na odchode?

Bulvárny denník The Sun tvrdí, že budúcnosť Robina Van Persieho v Manchestri United je ohrozená. Kontrakt Holanďanovi na Old Trafford vyprší za rok a pol a údajne existuje možnosť, že ho budú chcieť Red Devils predať skôr, aby na ňom niečo zarobili. (The Sun)

Januzaj možno do Porta

Belgický reprezentant Adnan Januzaj, ktorý nedostáva v Manchestri United skoro žiadne šance možno zamieri na polročné hosťovanie do FC Porto, tvrdí portugalský denník A Bola. (A Bola)

Klose na ceste do MLS

Nemecký Sport Bild informuje, že Miroslav Klose čoskoro opustí Lazio Rím a odíde za veľkú mláku, do jedného z klubov Major League Soccer. Údajný návrat do nemeckého Werderu Brémy podľa všetkého neprichádza do úvahy. (Bild)

Mourinho chce talenty

José Mourinho chce podľa Daily Express zaloviť v Reale Madrid, ktorý pred časom sám trénoval. Portugalský kouč Chelsea by vraj rád na Stamford Bridge doviedol útočníka Jesého Rodrigueza a stopéra Raphaela Varaneho. (Daily Express)

Salah možno do HSV

Egyptský reprezentant Mohamed Salah, ktorý je prehliadaný v londýnskej Chelsea možno odíde na polročné hosťovanie do nemeckého HSV Hamburg, tvrdí tamojšie médium Hamburger Abendblatt. (Hamburger Abendblatt)